Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zrovna včera jsem si uvědomila, že jsem v poslední době opakovaně zaregistrovala v obchodech, v metru i na ulici dětský řev - ne pláč, ale ječení, vřeštění, křik - a vždycky to bylo nějaké tmavé dítě, buď cikánské nebo "exoticky" tmavé. Jeden takový asi tak čtyřletý spratek v metru neskutečně ječel - byl evidentně nespokojený s něčím, co mu matka Arabka nedovolila, pak zaječel přímo na ni a kopl ji - ona nic, jen ho vzala za ruku a vystoupila. Samozřejmě, že naše děti také zlobí a křičí, ale takhle vytrvalý a hlasitý vřískot jsem tady opravdu nebyla zvyklá...

0 0
možnosti
Foto

No jo, ale co s tím? Kde začít? Volbami, změnou zákonů? Umíte si to představit? Vždyť my jenom čekáme na pomalou smrt a všichni u toho náramně chytře diskutujeme. Tato situace má bohužel jenom jedno řešení a to se do naší humanistické Evropy podruhé napasovat nepovede a když, tak v obráceném gardu.

1 0
možnosti

M93i19l63a64n 62K86e34s95l

31. 7. 2015 21:51

Toto zastupitelstvo je ale dáreček.Omlouvání Němcům ,radostné vítání imigrantů.Co ty troubové ještě vymyslí.Máme to smůlu,ty volby jsou daleko.Těch vran,co vedle sedí je v tom zastupitelstvu přespříliš-Vokřál,Hollan,Adler.Dlouho se hledali,ale teď to stojí za to.

1 0
možnosti

Adler je vorel. Takovýho ve štatlu nemáme.;-D Vokřec se nikomu neomlouval (smírčí gesto není omluvou) a imigranty tady nevítáme (nikde nésó). Štatl nésó Teplice.;-D

0 0
možnosti

A ještě si neodpustím - už nyní se mi stává že neuplyne den abych někde v Brně nepotkal zahalenou ženu. Pokud je to cizinka je mi to jedno. Smutné je když potkávám takto i ženy s evropskými rysy.

9 0
možnosti
Foto

Jak ty rysy rekognoskujete, infraradarem?

0 0
možnosti

Po volbách jsem si říkal že je dobře že jde Onderka od válu. To jsem netušil co předvedou Žít Brno a Zelení:-(

9 0
možnosti

Já jen doufám, že je v Brně víc takových hlupáků jako já, kteří v minulých volbách volili do zastupitelství Žít Brno, ale rychle se z té opice vyspali a v následujících podzimních krajských volbách už budou volit snad kohokoliv, hlavně když nebude chtít žít Brno podle Matěje Hollana.

Mít ve vedení Brna dvě multikulti deviantní sluníčka Hollana a Vokřála je fakt boží trest za důvěřivost.

12 0
možnosti

A to tam máme ještě Zelené:-(....

4 0
možnosti
Foto

Všem, kteří v Brně občas rádi zatouží po mulltikulturním obohacení, celkem bohatě postačí, když se projedou tramvajemi přes brněnský Bronx (a to směrem na předměstí linkami od Mahenova divadla č. 2, 4 nebo 11). Kromě již autorem záležitostí zde v článku zaznamenaných a popsaných, se lze dočkat od romského etnika (podporovaného ve svém neměnném folklórním způsobu života za desítky let již celou řadou zdejších primátorů) mnoha dalších divokých situací kulturně i méně kulturně zcela nečekaných.

3 0
možnosti

Borče - co to cancáš? Ze šmirglu na Célu nešpizneš betelnýho cigoša které by tě vopajtloval ani omylem, to spíš nějakýho bukáčka.;-D To musíš hamznout na Francouzskou, Bratislavskou, Augecu, do Zábrdek, Husek nebo Kenigsfeldu.  Arabáše tady zatím nemáme, to bude prdel, až bakeliťák začne hantýrovat.;-D

0 0
možnosti

Že my ale máme štígro na exoty, pravdomluvný Hašek, akademický klenot Onderka a fčil mimoň Hollan.

11 0
možnosti

..... si porád říkám,- radši 100x čitelnejší stranickej pučista a pomníkovej maxifalus, než totálně vymaštěnej zastánce cikánskýho tobogánu u Janáčka,- navíc servilitou k hákošům a mořeplavcům překypující imbecil !

2 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)