Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Slyšel jsem a souhlasím s Vámi. V mediálním prostoru probíhá demagogická propaganda, která předkládá fakta o migrace jednostranně a vůbec nedává prostor k vyjádření pro druhou stranu, která má kritický pohled na věc. Tendenční a neobjektivní, jednostranné. Jako za bolševika. Jenom se místo komoušů nesmí kritizovat islám a migrace.

1 0
možnosti
Foto

Ta Šulcová, to je číslo! Nicméně na tom Radiožurnálu jsou všichni jedna banda. Novinářsky jsou to amatéři, česky neumějí a jsou to bruselští levičáci.

5 0
možnosti
PK

veleba je zcela neschopnej poskok s bolševickou minulostí ...

ale to nic nemění na tom jak zákeřně a zcela jasně na objednávku se chovají zaměstnanci médií v současnej imigrantskej krizi ...

7 1
možnosti
JP

Veleba je především bývalý okresní tajemník KSČ a dnes patří do družiny Zemanových starých bolševiků, kteří mají srdce stále v Kremlu.

3 3
možnosti
VS

Nejste trochu xenofobni?

2 1
možnosti
RM

R77o75m15a19n 85M43á57c12a

26. 10. 2015 22:49

at je xenofob ci ne... veleba je kazdopadne hodne zvlastni osoba... ja bych si ho dokazal predstavit nejlepe v roli agitatora, co ve vsi na hranicich agituje za vstup kulaku do jzd...

5 3
možnosti
Foto

Ano, je to zemědělec tělem i duší, ale to myslím není podstatou článku :-) Nehledejte všude ten komunismus, pak máte obzor docela ohrazen :-)

3 1
možnosti
JL

Žonglování se slovem "xenofobie" je už skoro směšné. Bát se cizinců je jedna věc a bát se islámských džihádistů druhá. Nedávno jsem si všiml v ČT, že někdo přeložil německé slovo "nenávist k uprchlíkům" jako xenofobie - to ale jsou přece jen rozdílné termíny. Snažme se věci pojmenovovát přesně: když někdo nesnáší Cikány není to xenofobie, protože se nacházejí v Evropě už od středověku, když někdo nemá rád muslimy, ale nevadí mu Vietnamci nebo Rusové nebo Tataři, není to xenofobie atd.

13 0
možnosti
KD

Je známé, že ženské a peníze....to se vzájemně miluje.;-D

1 0
možnosti
MR

M96i10l47a34n 36R69a35d75e17k

26. 10. 2015 20:41

oboji je vedle, xenofobie je strach z cizincu, a muslim neni narodnost ale nabozenstvi, treba syn pani modratorky se muze stat muslimem a kdyz se ji to nebude libit tak bude k synovi xenofobni? To jako ze se ze syna stane ciizinec?

6 0
možnosti
RC

ne k cizincum, ale z neznameho (tedy i cizich lidi), ale je to obecnejsi vyraz.

1 0
možnosti
PK

Helenka je podle mne velmi zdatná a "má premie" podle toho jak hodně a rychle dostane soupeře na lopatky. O nějakou pravdu tam moc nejde. Pan senátor není v této oblasti moc honěný a výřečný. Ale je mi zle z té nové sportovní disciplíny vyrábět xenofoby na běžícím páse. Češi nejsou a většinou nebyli jednotní, už za Rakouska rozdíl proti Maďarům.

8 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)