Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Jednostrané média a instuceti koupené $;-ORv

3 6
možnosti
VV

Přesně tak. Média a vládní instituce EU koupená $, jsou jednobarevná a trapná jako agitky v 50 letech a opačné názory na politický vývoj, jsou vítány jako protestanti církví ve středověku;-€

7 8
možnosti
KV

Pardon všem slušným lidem. Překlikl jsem se a dal + místo -.

0 0
možnosti
MK

Jako první věc bych tomu klučinovi doporučil, aby se rozhodnul, zda se bude jako autor titulovat "my" po vzoru dávných vladařů nebo bude psát skromněji v jednotném čísle. Má v tom zmatek. Jinak je to bohužel snůška naprostých a občas až donebevolajících hloupostí, a to hned od první věty - Pražský institut bezpečnostních studií nám jen těžko může užírat peníze na důchody a zdravotnictví, když je to nevládní neziskovka. Zarážející je téměř vše - třeba že autor (podle toho, jak plácá) vůbec netuší, co znamenají pojmy "konspirační teorie" nebo "propaganda", přestože to lze snadno vygooglovat za pár vteřin. A nebo, pokud jde o propagandu, bude možná jednodušší sebevzdělání když autor shlédne ten dnes již slavný propagandistický ruský dokument o srpnu 1968, případně opět zagoogluje a najde spoustu věcí jako je tato: http://echo24.cz/g/wpq56/ruska-propaganda-jede-20-desivych-lzi-o-ukrajine. Našel by toho ale mnohem víc, kdyby nebyl tak zoufale líný. Co si totiž myslet o blogerovi, který kritizuje něco, co ani nečetl, jen velmi krátký bodový výcuc, který navíc vůbec nepochopil? Nebo bude problém v tom, že ta studie je v angličtině?:-)

11 2
možnosti
Foto

Píšete blog v mé diskuzi, děkuji Vám za zájem, ale vidíme to jinak. Což z Vašeho pohledu znamená, že Vy jste ten chytrý a já hloupý. Ale už jsem si na to zvyknul, že existují lidé, co považují svoji pravdu jen za tu jedinou :-):-) A pro každé zpochybnění se nyní moderně užívá slovo propaganda, jak geniální. Zpět před rok 89 :-):-)

1 13
možnosti
TT

Vhodné by bylo opravit 2 x "převést" na "převézt". Když se to tomu arciďáblovi totiž povede, tak nás převeze, a nepřevede. ;-)

0 0
možnosti
Foto

ale ono je myšleno, že převede, ve smyslu na jeho stranu :-):-)

0 0
možnosti
LK

L23e17o21š 40K94a38ň80a

24. 6. 2015 11:57

Hrajete si s invektivy a adjektivy a pomíjíte fakta.

2 2
možnosti
DC

Výborně napsáno!

6 6
možnosti
Foto

Clanek dokazuje, ze kremlohujer nemuze byt nestranny.

I kdyby sebevice mlzil a oblboval. ;-D

12 9
možnosti
LB

Hlavně že vy jste nestranej, že.

4 4
možnosti
VM

No a důvod propagandistické přestřelky posledního roku je na světě. USA rozhodlo o přesunu těřké vojenské techniky na východ Evropy a dilokace armády. Konečně dosáhli svého za potlesku evropanů.

2 8
možnosti
LJ

Aby amici neco "predislokovali" musi mit (na rozdil od Ruska) souhlas mistni vlady.

4 1
možnosti
KD

Dnes zase na CT24 vedl propagandu fesak Schneider z tehoz Prazskeho institutu. Podle ceho je zamestnavatel plati ?

2 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)