Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... ale když vono jim to porád tak nějak nejde,- půl roku, rok, dva, tři roky,- v podstatě v tem hnoji zabředli hnedle po volbách a čím víc se snažijou o to hůře pro celou kavárnu,- ......;-D šak jim taky pěkně poděkoval, nebejt médií, nebyl by prezidentem, žejo !

4 0
možnosti
Foto

Když to porovnám s tím, jak se chovali vůči Klausovi, tak ČT zkrotla na úroveň domácího mazlíka.

0 3
možnosti
Foto

Ale no tak....

To máte hodně krátkou či selektivní paměť. V 90. letech jim z jeho zadku nekoukala ani anténa. ;-D

4 0
možnosti
Foto

Obávám se, že Zeman není až tak konzistentní, jak ho líčíte a jeho výroky, jak se stavět k imigrantům, taky prodělaly svůj vývoj.

2 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, není to Zeman, který dělí společnost, ale jsou to novináři, kteří rozhodně nepotřebují idylku, ale pokud možno co nejvíce rozbrojů a co nejvíce tak zvaně krve. Jde totiž o čtenost. A co se týká Polska. PiS Polsko asi tak rozděluje polskou společnost, jako tu českou rozděluje Zeman. Jeno asi výrazněji, neboť u nás Zemana podporuje co já vím cca 60% občanů, kdežto v Polsku dokonce PiS získala ústavní většinu. To si ji asi vycucala z prstu?

15 0
možnosti
OK

Nikoli. Prezident, který řekne v jedné větě, že nelze nálepkovat lidi podle jejich názoru (čemuž tleskám), ale že jeho odpůrci jsou banda ubožáků, společnost rozděluje přímo učebnicově.

5 4
možnosti
LS

Ukradl;-)jste mi téma, ale stejně vám dám velkou karmu. Mne, teď už k imaginárnímu článku přiměl polslech ČR PLUS:-) a redaktora Jiřího Leschtiny, který fanatickým způsobem rozcupoval Zemana na kousky. Ještě, že mohl promluvit i Petr Žantovský, který byl po Leschtinově honu na čarodějnice, uklidňujícím prvkem pořadu.

http://hledani.rozhlas.cz/iRadio/?offset=0&porad[]=N%C3%A1zory+a+argumenty&stanice[]=%C4%8CRo+Plus

10 0
možnosti