Polsko a Česká republika - země bez nočních vlků, ale plné denních plků

Není konvoj jako konvoj a není motorka jako motorka. Zřejmě touto úvahou se ubírají myšlenky těch, jejichž srdce zaplesala a radostné tetelení dosáhlo oblasti šourku v okamžiku, kdy polská vláda vydala zákaz, který znemožňuje průjezd nočních vlků polskou krajinou.

 Zákaz zdá se býti na místě, protože podle popisu a výkladu objektivního reportéra české televize Karase jde o zločinecký gang, kterému vůbec nejde o uctění padlých vojáků. Podle tohoto reportéra, který prý pravidelně večeří živé baltské žížaly a údajně je zapíjí psím mlékem a navíc dle neuvedených zdrojů spává na kůžích medojeda kapského, kterého podle zdroje z jeho neblízkého okolí zabil prázdnou lahví kvalitní polské vodky, kterou před tím snad sám na místě zkonzumoval, se tedy jedná spíše o skupinu kriminálníků, kteří patří za mříže z kvalitní americké oceli.

Panu Karasovi pak dalo za pravdu 75 osobností, co podepsali nějaký kus papíru, jenž byl jistě stvořen za úplňku velkým petičním géniem panem Kocábem. Ovšem po přečtení jmen osob, které se níže podepsaly, mi začala unikat definice slova osobnost.  Osobnosti jsou 4 druhy – flegmatik, cholerik, sangvinik, melancholik a tohle mi s číslem 75 nějak neštimuje, jedině v případě, že by několik jedinců utrpělo poruchu rozvětvení osobnosti nebo v opačném případě ztrátu vlastní osobnosti, ale to je spíše pro pana Chocholouška. Pokusím se tedy věřit verzi, že osobnost je člověk významný a uznávaný, který něco dokázal. Pokud nepočítám pana Kocába, který je rekordmanem v psaní petic na dlouhé tratě, či pana Putnu, jenž je zase mistrem v překrucování ruské historie volným stylem, pak musím uznat, že třeba slalomář Hradílek, osobností jistě je. Jak ovšem do této definice zapadá pan EuroNATOhujer Janda, který sám sebe definoval jako analytika, opravdu nevím. Pokud ovšem pan Janda osobností je, pak nezbývá definici osobnosti posunout do jiných rozměrů a za osobnost označit třeba i důchodkyni Vomáčkovou z Dolních Březolup, nebo výčepního mistra Lojzu Vopičku ze zájezdního hostince v Zaječích Kostomlatech.

V případě, že sevřeme obě půlky, zaskřípeme zuby a budeme věřit slovům a hypotézám těchto lidí, potom jenom dobře pro nás. Noční vlci totiž měli zcela jasný úmysl. V nádržích propašovat granáty či samopaly a po svých rejdech naší oblastí znásilňovat ženy, muže, snad i domácí a divou zvěř, rabovat obchody a pak se utábořit na Šumavě. Zde vytvořit ruskou základnu a koordinovat pohyb ruských tanků, jejichž cílem, je zabrat celé naše území, jakožto obrovský zdroj významných nerostných surovin, i jakožto oblast se strategickým přístupem k moři a největší námořní flotilou v Evropě a v neposlední řadě využít nejlépe fungující ekonomiky, kterou kdysi úspěšně nastartoval pan Kalousek, vytěžit z ní maximum a díky ní zastavit klesající úroveň ekonomiky ruské. Celá tato úvaha dává jistě logiku.

Polské rozhodnutí dalo signál také o tom, že každý ruský motorkář, cyklista, dálkový chodec či dokonce plavec plavající z Kaliningradu, který bude chtít navštívit prostor Evropské Unie, bude muset na hranicích dokázat, zřejmě nějakému školenému psychologovi, že není propagátorem či příznivcem Putina. Což pro lidi, kteří ve své zemi v drtivé většině Putina volí, bude znamenat velký problém a konec výletům do zahraničí. Naopak velkou výhodu budou mít například voliči Vladimíra Žirinovského, který je jistě pro Polsko a naše takzvané osobnosti větší nadějí pro světový mír. 

Autor: Lubomír Kvapil | sobota 25.4.2015 22:19 | karma článku: 37,73 | přečteno: 1418x