Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K54a28r72e19l 11R58a19d26a

10. 10. 2015 4:51

Nejspíš  vyžaduje velkou statečnost stát si za názorem, když vám ,,přátelé" oznámí, že si v televizi neškrtnete,  pokud se nevrátíte k  žádanému světonázoru.  Nevím,  jaké zdroje příjmů má pan Chaun, ale asi to pro něj byl závážný argument. :-(

0 0
možnosti
LG

Měl v tom videu jednu pro mě dost trefnou myšlenku. Že subjektivně (emotivně) a čistě na základě solidarity se mohou rozhodovat jednotlivci, ale ne vlády a státy. Už to asi necituju správně, ale princip jsem myslím pochopila a byla to velká pravda.

0 0
možnosti
TT

Pro pana Chauna vskutku nezáviděníhodná situace, ale jestli ono to taky nebude tím, že celá ta situace není úplně černobílá. Jsem zásadně proti jakékoliv islamizaci naší země, tzn žádné mešity, žádné rozdělování lidí na nadřazené a ty méněcenné, tohle do naší země nepatří. Jsou tam ale taky křesťané a spousta životních příběhů slévající se do jedné invazní vlny, do toho dobrovolníci. Myslím, že tady to bude mít zcela jiné rozuzlení, než jak se nám nyní jeví.

0 0
možnosti

R55a24d86e39k 79Š14í13b92l

1. 10. 2015 17:03

Tak to mne docela zklamalo, pana Chauna si jako cloveka vazim a netusil jsem, ze takhle zmenil nazor... :-( hold mu asi ti nekriticti slunickovi lide, mezi kterymi se pohybuje upravili nazor. Proc by si meli spinit ruce, kdyz mohou byt za bohy, kteri jsou tak cisti

0 0
možnosti
JL

On už Chaun zase točí pro ČT? Myslel jsem, že je na volné noze. Ale nevím, proč si autor myslí, že Chaunovi-dokumentaristovi jde o to najít skutečnou pravdu. Igor se považuje za jisté duchovní zjevení a imigranty točil vlastně omylem, protože mu asi známí řekli, ať se tam zajede podívat. Takže jsme hned viděli pár selfie s bezvýznamnými migranty v pozadí :-).

2 0
možnosti
JH

Na všem zlém lze objevit i něco dobrého. Když už tedy nic jiného, tak ta nová -  už ideově  správná videa na téma migrantů, pan Chaun už patrně nezablokuje...:-)

6 0
možnosti
PB

...... mňo, - na to, že máme nejvíc umělců na metr čtvereční v Evropě to zase názorově k danému tématu není až tak špatný. Rockeři v tem mají jasno, popíci se nevyjadřujou, divadlo a cinema se potácí v neutrálu, "celebritám" s umělejma kozama to hlava nepobrala takže pro jistotu mlčí ,- ..... enem pár stálých profláklých petentů z kavárny, performerů a kulisáků,- ináč je svědomí národa docela v pohodě !

11 0
možnosti
LS

Díky p. Brodský, popsal a charakterizoval jste tuto lůzu naprosto přesně. Nevěřím, že to je elita národa. Nevěřím, že český národ by na tom byl tak tragicky bídně.

0 0
možnosti
MB

Naprosto perfektně jste to popsal. Díky.

7 0
možnosti
Foto

Nevím, v jaké pozici se nyní pan I.CH. vůči komu nachází. Ale jistě nejsem sám, kdo shlédl, spolu s ním natočený, jako přímým svědkem a účastníkem událostí19. listopadu 1989, dokument o celém průběhu pochodu z Albertova na Nár. třídu. Zde bylo zřetelně poukázáno na to, že celá událost byla cíleně vedena až k jejímu ,,vyvrcholení" zákrokem na N.T.!!Vděku ,,jistých" kruhů se mu za to jistě nedostalo. Naopak!! Celá pravda, ani tehdy, ani dnes nebyla a není žádoucí. Z jeho tvorby si pamatuji i jeho dokument o jeho otci. Tuším s názvem ,,Chleba". Byla to ,,docela ,,síla". J.A.J.

0 0
možnosti
Foto

Igora neznám, ale znal jsem jeho tatínka, Frantu Chauna. Byl to spolužák mého strýce a skládal moderní hudbu. A nikdo na to nechodil a tak nám vždy dával lístky, aby v publiku někoho měl.

Ale povoláním byl lékárník a velký srandista. Jednou, když se zákazník ptal po nějakém léku, tak mu řekl, že nemá, ale že mu může udělat stojku na prodejním pultě.

A to taky udělal. ale když se ty srandičky opakovaly, tak ho nakonec z lékárny vylili.

1 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)