Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

To zrcadlo doma nemáte... no Kremlobot právě není placen, výjimka potvrzuje pravidlo jako Jiří Vyvadil, ostatní pitomci jsou užiteční idioti, i kluci z KSČm jako Cvalín jsou placeni, prostě když píše co píše, stranu mu toho víc proplatí a vztah mezi KSČM a Ruskem nemusím vysvětlovat.

1 0
možnosti
Foto

Jukněte do zrcadla. A uvidíte ho. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Hmm. V Rusku bych žít nechtěl a za prezidenta bych také chtěl někoho jiného než Putina - takže tohle je definice kremlobota?  :-)

0 1
možnosti
Foto

Milá paní Bočková, definici znám, ale nikdy jsem žádného neviděl.  Pražský kavárník, ač to není přesný výraz, by měl z logiky věci chodit do kavárny v Praze, takže pane Řeháku, stačí si zajít v Praze do jedné z kaváren. Pane Vlčku, chápete to úplně špatně :-)  Děkuji za kladné ohlasy a ty negativní opět použiji jako inspiraci, takže za ně děkuji ještě více :-)

1 0
možnosti
TP

Kremlobot říká, že kremloboti neexistují - legrační

8 1
možnosti
MV

A proc je to kremlobot?:)

1 2
možnosti
MV

Hezky napsane....takze vlastne vsichni,kteri tady tvrdi,ze  kremloboti existuji...jsou antikremloboti:))))))))?

0 1
možnosti
MS

Kdo hledá, najde. Kdyby yetti psal na web svoje příspěvky, snad byste uvěřil, že žije.

1 0
možnosti
ŠB

Milý pane Tápající, máte-li problém se slovem "kremlobot", pak vězte, že kremloboti jsou jedinci vesměs podporující politiku Kremlu, potažmo Putina. Snad časem procitnou (i Vy ;-)): http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/rusko-varuje-americke-firmy-pred-porusovanim-webovych-zakonu/r~43f4d9b8fff911e4bcb60025900fea04/ 8-o

3 0
možnosti
Foto

I já mám podobný problém. Stále slýchávám o ,,pražských kavárnících", bohužel jsem zatím žádného neviděl? Zmiňujete se o nich Vy a mnoho dalších. Dokonce i Zeman t.č. prezident, avšak jestli tento mluví tak zcestně jako o pravosti populárního údajného článku F. Peroutkyi, pak se o pravosti výše zmíněných osob dá s úspěchem pochybovat.;-D

6 0
možnosti
Foto

omlouvám se ,,i" za jménem spisovatele je překlep.

1 0
možnosti
MN

Tak tenhle Váš článek se mi jeví jako ztráta (Vašeho) času. Proč se zabýváte takovými kravinami? Jen je nechte pravdoláskaře, ať se spolu hihňají nad svými výtvory, vždyť je to úplně jedno, jestli Kremlobot nebo Kremrole nebo co.

3 4
možnosti
RH

A znáte to, jak yetti vysvětluje, že neexistuje?

7 3
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)