Jsem pro přijímání uprchlíků i dobrovolné navýšení kvót.

Situace kolem dění v německém městě Kolíně nad Rýnem a přístup tamní samosprávy a policie mě přesvědčil, že je na čase do budoucna přemýšlet o přijmutí několika tisíc azylantů.

Docela mě zamrazilo při čtení o situacích v německých městech.  Začínají se neoficiálně vyhlašovat takzvané no-go zóny, ale policie ujišťuje, že vše napraví.  Je asi úplně jedno, zda šlo o Severoafričany či Syřany, protože falešných pasů mezi uprchlíky je tolik, že se pravdu už nikdy nedozvíme.

Jistota je ovšem v tom, že tito lidé se budou chovat přirozeně, jako každý člověk v cizím prostředí. Takže ono srocování a vytváření velkých skupin stejné komunity bude nadále pokračovat. A pokud budou tyto velké skupiny nadále vznikat, pak budou muset vznikat následně i velké skupiny policistů, aby byla zajištěna ochrana obyvatel ve městech. 

Důležitou otázkou tedy je, kolik policistů je schopno Německo ve svých městech nasadit, tak aby zabránilo podobným vznikům agresivních skupin.  Sám si odpovídám, že s přibývajícím počtem těchto mužů a jejich spojení s komunitami, co už v Německu žijí delší dobu a jejich integrace je na bodu mrazu, to Německo do budoucna nemůže zvládnout. Pokud tedy nezahájí hromadný nábor do řad policie, nebo hromadné vracení uprchlíku za hranice EU.

Proto bych byl do budoucna pro přijímání uprchlíků, ale ne těch arabsko-syrsko-kosovsko-eritrejsko-ghansko-nevím ještě jakých, nýbrž uprchlíků německých. Těch, kterým Merkelová možná jednou vezme jejich bezpečí v domovech a městech, na úkor těch, které pozvala. Nebude to pochopitelně hned, ale v budoucnu k tomu může dojít.

S Němci by konec konců problém s integrací nebyl, jistě tu mají mnoho příbuzných, vyznávají stejné evropské hodnoty a dá se u nich lehce prokázat, zda jsou to skuteční inženýři.  Do nového multikulturního Německa by pak klidně mohli odejít všichni ti, co hlásají, že země je všech.  Tam by mohli společně se všemi těmito multikulti milovníky vytvořit ten pestrobarevný vysněný stát.

Samozřejmě bychom měli určit nějaké kvóty, aby zase nedošlo k poněmčení českého národa, ale spíše by šlo jen o jakési přechodné řešení, protože se domnívám, že může klidně dojít k osamostatnění Bavorska a pak klidně i dalších spolkových zemí, až nakonec zbyde Merkelistán osamocen.  Do těchto nově osamostatněných republik, by se pak mohli Němci znova navracet.

Vím, je to trochu fantasmagorie, co jsem si nyní dovolil. Ale když mohla Angela, tak proč ne i já.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lubomír Kvapil | čtvrtek 7.1.2016 20:18 | karma článku: 43,70 | přečteno: 3207x