Dostal se na titulní stranu iDNES neozdrojovaný blog pana Cempera ?

Bloger Cemper sepsal blog, který se zabývá útoky na různých místech v Praze, v podobě nenávistných nápisů proti uprchlíkům. Ovšem bez jediného důkazu již uvádí, o jakou skupinu vandalů šlo.

To, že ony hanebné nápisy mají na svědomí vandalové, a že nápisy jsou proti uprchlické, se asi shodneme všichni. Ovšem, kde vzal pan Cemper a taktéž i admini zdejšího blogu důkaz, že šlo o vandaly proti uprchlické?

Při vytvoření a umístění tohoto článku, jsem se nikde nedozvěděl, že by z nějakého policejního vyšetřování bylo jasné, že se jednalo o tento typ vandalů. Ono je totiž v této logice věci, klidně možné, že ony nápisy mají na svědomí úplně jiní lidé, například pro uprchličtí, nebo že šlo o pouhou provokaci se snahou pošpinit druhou stranu. Neříkám, že to tak je, jen to jen myšlenka a jedna z variant, ovšem pan Cemper a zdejší admini již mají asi jasno i bez policejních závěrů.

Vzpomeňme na útok na Kliniku. Dodnes se pořádně neví, kdo za žhářským útokem stál. 

Ano, je klidně možné, že se nakonec ukáže a potvrdí obvinění pana Cempera. Ale to nic nemění na tom, že tento článek je obvinění jisté skupiny osob, bez jakéhokoliv zdroje.  

Pokud by pan Cemper napsal, že je to jen jeho podezření či dojem, tak bych to vzal bez problémů, ovšem autor to nepodal, jako svoji myšlenku, ale jako čistý fakt, bez jediného doloženého důkazu a admini ho v tom podpořili.

Ano, jsou to admini a jejich pískoviště, kde si mohou pouštět různé děti, aby si zde uplácali svou bábovičku. Stejně jako to dovolili panu Cemperovi. Ovšem očekával jsem, že pravidla platí pro všechny stejná.

Ale tento počin na mě dělá dojem, že admini si některé ty bábovičky oblíbili trochu více a jiné nenápadně rozšlapávají.

Autor: Lubomír Kvapil | pondělí 25.4.2016 7:58 | karma článku: 39,10 | přečteno: 1214x