Dělník bulváru Novotný považuje většinu Čechů za xenofoby, kteří by měli klečet před Schwarzenbergem

Dnes jsem na internetu našel vyjádření bulvární hvězdy Pavla Novotného a po přečtení zjistil, že se o hodně okrádám, když nečtu jeho články. 

V pátek jsem psal blog o prázdném proslovu pana knížete k otázce imigrantů. Přečíst si ho můžete níže v odkazech na mé články, ale jelikož jde pouze o mé subjektivní hodnocení, doporučuji to vidět na vlastní oči a zhodnocení si udělá každý z vás sám, aniž by vám to před tím nějaký politický komentátor předžvýkal.  Zde je odkaz – pan Karel mluví v cca 110. minutě -   http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10997918455-mimoradne-porady-ct24/215411034000088-snemovna-k-migracni-krizi-v-eu/

A takto okomentoval vystoupení pana knížete pan Novotný: „Škoda, že 95 % národa nemá intelektuálně na to uznat, že Karel má jako vždy recht, a pak se jít stydět v pokleku do kouta na hrách.  Stejní idioti, co dnes brojí proti těm chudákům ze Sýrie a jiným zvolilo tehdy v Německu Hitlera.  Je dobře, že svět řídí moudří Židé a demokratické USA a ne Češi.“

Voliči Karla Schwarzenberga se ve velké míře vždy pasují do rolí elit národa, intelektuálního vědomí naší země a těch nejčistších a nejhodnějších lidí pod sluncem, kterým rovno není.  Nevím, jak do této skupiny zapadá hvězda pana Novotného, ale jak se říká, i v té nejčistší studánce, se vždy najde trocha kalu.

Ale možná, že jen pan Novotný ukázal pravou tvář lidí, co tak vehementně podporují knížete. Jenom zkrátka nejsou natolik živelní a své pocity dokáží skrýt za pózu akorátství a vznešenosti.  Mladé studenty, naočkované různými Kohouty či Putny do toho nepočítám. Ti jsou rádi, že si mohou jít „hrdinně“ zademonstrovat s podporou velkých médií v zádech.

Na závěr tedy nezbývá než dodat, že je škoda, že nemám na to, intelektuálně uznat bulvární články pana Novotného. Ale možná že se pak dočká uznání od muslimů, až o nich bude psát peprné články a zveřejňovat jejich fotografie v nelichotivých pózách.

No, a že svět řídí Židé a USA? K tomu se dá snad napsat jediné. Že tento velký novinář je buď konspirátor, nebo Putinem placený agent. Ale já osobně bych to viděl na přepracovanost. Přeci jenom každý den pracovat s lidskou špínou a hrabat se v bahně musí v lidské hlavě zanechat následky. To pak člověk může klesnout tak hluboko, že v prázdném projevu vidí velké myšlenky a ve svých spoluobčanech xenofobní idioty bez vlastního názoru.  

Možná by to chtělo pár dní dovolené a pak by třeba zjistil, že s těmi vlastními názory a velkými myšlenkami je to úplně naopak. 

Autor: Lubomír Kvapil | pondělí 22.6.2015 19:35 | karma článku: 38,17 | přečteno: 2033x