Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Dávno jsem se přestal na takové a podobné pořady dívat. Jsem ale rád, že inspirují k tvůrčímu psaní některé blogery (krom Vás i ironického pana Havránka) a já si pak můžu přečíst o čem to bylo a ještě se u toho zasmát. Má to vtip, neuráží mě to a vím, že co píšete (píšeme) je vždy odrazem Vašeho (našeho) úhlu pohledu, které se někdy protnou, jindy ne.R^

7 0
možnosti
TR

Jak už tu někdo zmínil, asi jsme oba viděli jinou reportáž (beseda se studenty). I když název pořadu i čas sedí.

0 1
možnosti
Foto

no, když to zaskočilo i mluvčího prezidenta, tak to asi úplně košer nebylo.

4 0
možnosti
Foto

Moc se mi líbí, jak zde někteří dobře ví, jak je jednoduché v 16 letech tváří tvář prezidentovi a za přítomnosti kamer přečíst dotaz. Tohle není o Zemanovi, ale o té škole a těch lidech, co se jen snažili, aby to proběhlo v pořádku. Že se to trochu nepovedlo, se stává, ale dělat z cizího neštěstí posměvačnou reportáž na ČT ? Mě to přijde nevkusné a to je důvod proč o tom píši. ;-)

9 1
možnosti
MB

Zdá se, že máte základní problém s pochopením triviálních věcí - a to, že to lidem připomíná dobu minulou, kdy bylo dovoleno se ptát pouze to, co bylo předem schváleno. Tohle byl smysl celé reportáže.

4 7
možnosti
Foto

Díky za ten odkaz, snad někteří pochopí, že to byla opravdu spolupráce mezi žáky a učitelkami. To, že zapracovala nervozita zde nikdo chápat nechce.

4 0
možnosti
JH

Já bych ten páchnoucí náklad nazval striktněji, nežli pototvary...

13 1
možnosti
RM

"Co je směšného či divného na tom, když si nervózní žáci připraví otázky předem."

Tak jsme asi oba videli jinou reportaz... ja videl, jak jim ucitelka listecky rozdavala a hledala ty, kdo se bude ptat na konkretni otazky...

ale jsou proste lide, ze i kdyby zeman rekl vulgarne, ze je sobotku potreba zabit a rozsekat ho na kousky a pouzil u toho furu vulgarit, ktere zde nemohu ani napsat... tak se najde spousta jeho fanousku, co to oznaci za trefne vyjadreni a za vtipny bonmot...

a to je smutne...

3 8
možnosti
Foto

Krásně jste se nyní usvědčil z toho, jakým stylem pracujete a přemýšlíte, stačí Vám šikovně sestříhaná reportáž na ČT a máte hned jasno. Pokud byste jenom četl můj blog ale třeba i odkaz od pana Ptáčka nahoře, tak byste pochopil, že se na to připravovali předem. Zkrátka nervozita, co je na tom k nepochopení ? ;-)

4 1
možnosti
PT

P17e12t18r 57T95o72m45e36k

1. 2. 2016 22:11

Vy jste nějaký příbuzný ředitelky z Valtic ? Viděl jste to ? Vždyť to bylo strašný. Z těch dětí tam udělali cvičené opice. Styďte se.

7 11
možnosti
JH

Tolik srandy jsem dlouho na blogu a v diskusi dlouho nečetl. A já vůl se raději koukal na Polanského Hořkej měsíc a tohle mi uteklo. Ještě že tu máme Kvapily a Havranky!!!!!!

8 5
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)