Vykašlete se na politiky a dejte si se mnou

Na první seznámení s touto lahůdkou si pamatuji přesně. V rámci vojenského cvičení v Plzni (1984) jsme první týden podnikali průzkumné výpravy po provozovnách RaJ. V kategorii "super papání" jednoznačně vyhrála nejmenovaná restaurace (poblíž centra) s řízkem v bramboráku.

Po návratu domů jsem předal inspiraci tehdejší manželce a ta již zbytek zrealizovala. Technologie výroby mne míjela velkým obloukem.

Bejvávalo. Sám si vařím, sám si peču. Mám pro koho.

Systém pokusů a omylů je sice zdlouhavý, ale poučný. Kdo tvrdí, že nic nezkazil nemluví pravdu. Zde je má pozvánka, ověřená časem.

Místo vepřové kýty jsem tentokrát sáhl pro kotletu. Do těsta doporučuji přidat kypřící prášek. Bez mučení přiznávám, nápad jsem objevil mezi tipy. Potvrzuji, bramborák je lehčí.

 

Dobrou chuť

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lubomír Fišer | neděle 7.2.2010 11:40 | karma článku: 17,75 | přečteno: 1404x
  • Další články autora

Lubomír Fišer

Obyčejný letní den

4.8.2013 v 18:19 | Karma: 14,91

Lubomír Fišer

Bylo, nebylo

10.7.2013 v 13:20 | Karma: 24,50

Lubomír Fišer

Svádění

27.6.2013 v 20:50 | Karma: 9,70

Lubomír Fišer

Český kabaret

27.6.2013 v 15:20 | Karma: 7,45