Vlčandy blogují - Taša/2

Haf lidi. Trochu jsem se zdržela. Páníček si dlouho leží na vedení, než mu dojde, že jsem na sebe vzala další povinnosti a tu a tam vám musím něco štěknout. Tvrdí, že o víkendu slušní lidi vstávají v poledne. Haf, haf. Blafe On. Máte vidět, když jej sousedí vzbudí kolem osmý nebo i dřív. Jednou cirkulárka, jindy sekačka...

Dnes malý páníček, kluk. Volal kecafonkem, že se kolem poledne vrací ze seznamovacího kurzu. Houby seznamky. Dal se na študia a měli se (snad v lese) navzájem očuchat.

Čuchání rozumím. Čuchání je moje. Najdu zajímavou stopu, dělám že neslyším. Když jsem se jednou vrátila, páníček se netvářil nějak vesele. Štěkal na mne a ostře, kde jsem se flákala 20 minut. Nevím co to je 20 minut, ale ušáka jsem málem dostala. Pak na mne zastříhal ušima a byl fuč. Jen počkej zajíci!!

Vidíte, já se snažím a On je takový. Když čmuchám uvázaná na provázku a kouknu co se hejbe za drnem, vyskakuje jako čamrda. Hned "STOPA, HLEDEJ". Já vím co mám dělat. Tak ať mi do toho neštěká. Pravda, dostanu odměnu - prasečí ouška ráda. Mňam.

Nevím, jestli právě žere ouška, ale mně nedal. No. Kousek sucharu pro psí tlamičky. Aby měl radost, třikrát blafnu a je to. Stejně by mne zajímalo co má v tý misce na stole. Určitě nějaké masíčko...

Kámoška Donna dnes přijede. Kdy? Ani můj pán neví. Těším se. Je s ní švanda. Bude čumět, až jí štěknu, že mám o jeden blog víc. Jsem zvědavá, jestli není tlustá, jak jste jí přecpávali karmičkou. Mně se nic podobného stát nemůže. Tolik nových kámošů jsem nečekala. Na vás jsem a budu hodná. Jen nesmíte bouchat na vrata. To nedělejte. Ani nezvoňte zvonečkem. Leknu se, vyletím a jsem strašně, strašlivě zlá. Mohl by vám povídat kominík, když nečekal a chtěl jít dovnitř. Kam se na něj hrabe ten Jamajčan - Boltec (nebo tak nějak).

Budu končit. Mám za sebou noční. Službu jsem předala bez závad. Na páníčka je spoleh. Hlídá a štěká stejně dobře. Nenechte se otrávit koucoury a kočkami. Jdu spinkat.

Pac posílá Tašenka z domečku.

 

Autor: Lubomír Fišer | sobota 5.9.2009 10:02 | karma článku: 10,06 | přečteno: 542x
  • Další články autora

Lubomír Fišer

Obyčejný letní den

4.8.2013 v 18:19 | Karma: 14,91

Lubomír Fišer

Bylo, nebylo

10.7.2013 v 13:20 | Karma: 24,50

Lubomír Fišer

Svádění

27.6.2013 v 20:50 | Karma: 9,70

Lubomír Fišer

Český kabaret

27.6.2013 v 15:20 | Karma: 7,45