- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tipovali jste správně - ŠPÍZ. Přesněji - kuřecí špíz.
Jen v netradiční úpravě, jako dokazují zbývající snímky.
Pro úplnost doplním, co zraku uniká:
Kostičky z kuřecích prsíček na noc uložíme v marinádě. Každý má tu svou. Nejraději používám směs medu, kečupu a oleje + různá koření a dochucovadla dle chuti.
Druhý den napícháme (zde má dcera) maso na jehlu nebo špejli. Mlsouni jako já, mezi ně vloží nejoblíbenější cukroví - anglickou slaninu - na odlehčení (ostatně jak jinak).
Zabalíme v sýru (nešetřete na nízkotučném), do zlatova ogrilujeme, servírujeme a konzumujeme.
Jako přílohu jsem použil brambory omaštěné máslem a ozdobené rajčaty nebo okurkou.
Věřte, že návštěvu pohostíte královsky.
Nechte si chutnat. L♥F
Další články autora |
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!