- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Místo pravé svíce beru jakékoliv zadní a když je pěkné i přední hovězí. Nezanedbatelnou roli při výběru hraje dnešní vysoká cena.
Důkladné orestování je základem celého jídla.
Pokud si nedáte pozor, nebudete se plně věnovat práci, vězte, že tam (jako mně) skončí i vaše zeleninka
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> V <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . V . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . V . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Svíci prudce opečeme na osmahnuté cibulce a přidáme zeleninu (novou, ne tu spálenou z popelnice).
Nutnost omezovat cukr mne přivedla vyzkoušet přírodní sladidlo. Rozinky - dodaly zajímavou chuť.
Kostkou bujónu nic nezkazíme.
Pokud chutná, papiňák uzavřeme a necháme natlakovat.
Zde se mnou řada odbornic a odborníků nebude souhlasit. Nebudu oponovat. Jsem zvyklý na tlakový hrnec od svých 11 let. Osobně nevidím tak moc velký rozdíl k pečečenému masu. Velkou roli hraje čas.
Po natlakování, hrnec šoupnu na menší hořák a tlak plamenem upravím.
Mezitím můžete udělat - třeba houskový knedlík.
Před mixováním svíci vyjmu.
Vhodné je vylovit i koření /za předpokladu, že víte, kolik kuliček jste vhodili :-(( /.
Přeji dobrou chuť.
Další články autora |
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!