Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cara al sol

18. 8. 2008 21:30
Taky karma

Akorát jediná výhrada: v češtině má slovo "seriózní" většinou poněkud jiný význam.

0 0
možnosti

kion1

18. 8. 2008 19:10
Volič Národní strany

Schröder příjemně překvapilR^

0 0
možnosti

CHYREN

18. 8. 2008 17:15
No vida..

;-D je třeba říct, že G.S. má velmi silné vazby na ruský kapitál a tak se ani nedivím, že opět jednostranně přehlíží bombardování ruskou armádou civilní objekty v Gruzii.;-D

0 0
možnosti

Totedyne

18. 8. 2008 16:47
Pěkný článek

Dal jsem ti karmu. Článek je sice krátký, ale má dost velkou informační hodnotu. Ukazuje, že Klaus není se svým názorem osamocen.

0 0
možnosti

Barry Goldwater

18. 8. 2008 21:38
Re: Pěkný článek

Není. Jsou dva.

0 0
možnosti

Mirco1

18. 8. 2008 16:37
Jak už psali předřečníci...

... Schröder snad byl do Německa nasazen Ruskem tak jako kdysi německý generální čtáb umožnil Leninovi průjezd ze švýcarského exilu do Ruska.

Protože ač je u socanů příchylnost k ruské rádobydemokracii téměř pravidlem, tento ji dovedl k dokonalosti - stal se zaměstnancem ruského státního podniku, poté co s ruskou stranou dohodnul stavbu baltského plynovodu, aby mohlo Německo spiolu s Ruskem jako již dříve ve společném louskáčku zmáčknout střední Evropu

Takže milý proruský propagandisto - znovu a lépe

0 0
možnosti

duhastrecht

18. 8. 2008 16:22
Jasně, zaměstnanec ruského

státního Gazpromu a tvůrce nového paktu Molotov-Ribbentrop prostřednictvím zajištění závislosti Evropy na ruských energiíích a produktovodech, umožňujících účelová embarga proti zemím, jež by se ruským kolonialistům vzepřely je osobou nestrannou a kompetentní:))))

P:S: Současné rozpoutání ruské imperialistické agrese proti maličké Gruzií určitě nesouvisí s ropovodem Baku- Tbilisi - Ceyhan, který byl jediný schopný přivést středoasijskou ropu do Evropy, aniž by ho Rusko kontrolovalo, že::))) to určitě ne, Rusáci zas jenom "chrání", pro změnu jako "mírotvůrci", nás také "chránili", tehdy jako "internacionální pomoc", to víš, že pamatuji na ty vaše ničemné tanky:-© 

Smrt a zkázu ruským kolonizátorům a okupantům Gruzie, smrt všem ruským vojákům, co se jakkoli účastnili agrese proti Gruzií a všem členům jejich  rodin.

Ať žije svobodná a demokratická Gruzie a její statečný president Shakasvili. 

0 0
možnosti

zdeseny obcan

19. 8. 2008 11:05
Re: Jasně, zaměstnanec ruského

Podmorsky ropovod je levnejsi (zadne tranzitni poplatky), nemuze slouzit jako politicka paka jinym zemim (Polsko) a jine zeme (Belorusko) si z nej nemohou ukradat. Schroder mysli na zajmy sve zeme, neni to gauner ktery svuj narod zaproda kde to jen jde.

0 0
možnosti

Barry Goldwater

18. 8. 2008 15:37
Dimitriji, nevíte o tom něco?

Česká republika se stala rejdištěm nejrůznějších ruskojazyčných mafií a ruská rozvědka je podle odborníků jednou z nejmocnějších zpravodajských služeb, která u nás operuje.

„V počtu nasazení asi nemůže Rusům konkurovat nikdo,“ míní bývalý náčelník Vojenského zpravodajství Andor Šándor. Počet ruských špionů odhaduje Šándor minimálně na několik desítek. „Tito jejich pracovníci se snaží získávat naše lidi, ale kolik našich lidí spolupracuje, to opravdu nelze odhadovat,“ říká bývalý zpravodajec.

0 0
možnosti

Barry Goldwater

18. 8. 2008 15:06
Domnívám se,

že je Shroder by měl být za své minulé působení v německé vládě pohnán před soud pro velezradu. Byl to on, kdo byl u zrodu politiky závislosti části Evropy na ruském plynu a ropě.

Považuji za nezbytné ihned zahájit program energetické samostatnosti Evropy, kdy podstané snížení závislosti na ruské ropě lze dosáhnou do několika let a o něco později Evropa nebude muset potřebovat ropu vůbec. 

Rusové potom mohou prodávat do Evropy vodku a do Číny nařezaná prkna. Nic jiného neumějí. Ale musejí pospíchat, protože časem si bude Čína ty prkna ze své Sibiře vozit sama.

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

18. 8. 2008 15:03
GH

Páni, ten GH ale zestárnul ... kde jsou ty jeho úsměvy??? 8-o

Jinak: GH je lobbysta Gazpromu (více ropovod NORD), take "čí chleba jíš, toho píseň zpívej".

0 0
možnosti

ctenar1970

18. 8. 2008 15:01
Rozumny clovek

R^R^

0 0
možnosti