Diskuse

Moc

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Napsané super to ano , ale je třeba si položit otazku , co s tím jde udělat a uvest jí do praxe , než bude pozdě , ve vladě je 98% mentalně postižených lidí ,to je celý problem .

0 0
možnosti
VV

Dobrý den , díky pište burcujte , já to neumím ,ale ta zelená plíseň se strašně rozlézá

9 0
možnosti
Foto

http://www.mises.cz/literatura/anatomie-statu-14.aspx

V tomto systému se budou lidé chovat hodně podobně. Tedy ti co vládnou budou mít snahu soustředit u sebe větší a větší moc, aby mohli napravovat chyby svých předchůdců, nebo své vlastní. To je ale jen mýtus. Tito lidé si především na cizí náklady budou vytvářet takový svět, jaký potřebují sami pro sebe, bez ohledu na ostatní.

1 0
možnosti
JR

J51a98n 25R41á49ž

26. 4. 2016 14:22

Když pět lidí v neziskovce vykáže za rok 1,7 milionů mzdových nákladů, tak to není úplně k pláči..... samozřejmě pro ty příjemce, pro ostatní ano.

Mimochodem, ani slavné dobročinné nadace na tom nejsou líp. Dá se např. vygooglovat kolik činí provozní náklady některých nadací a podivíte se!.

7 0
možnosti
JC

Ony ani ty platy v neziskovkách nejsou k zahození, zejména když o nich rozhoduje ten ředitel/ta ředitelka.

7 0
možnosti
MO

Je to tak. Největší ohrožení naší civilizace nepředstavuje islám, ale tito jurodiví neomarxističtí pojašenci. Oni paralyzují společnost. Nebýt jejich destruktivního vlivu, tak si s islámem poradíme.

13 0
možnosti
Foto

Odsuzovat ženu jen za to, že je dobře živena a řídí organizaci pro integraci s rozpočtem přes milion euro ještě není k dobrému, ale každý má jiný vkus. Pokud se nám migranti, popřípadě neitegrovaná etnika dobře zaintegrují a budou platnými členy společnosti, tak to nebudou vyhozené peníze. Vše je běh na dlouhou trať, pokud ale něco získá ze strukturárních fondů např. EU anebo od dalších neziskovek, tak to nevadí, protože přesně na to valíme do EU peníze. A musíme je získat zpět za každou cenu, abychom nebyli v mínusu.

0 25
možnosti
JR

J75a52n 58R29á91ž

26. 4. 2016 14:30

Cikány se stále neúspěšně pokoušíme integrovat i když mezi námi žijí už sedmset let, i přes to, že na jejich integraci vynakládají Evropané neuvěřitelné částky.. Zřejmě preceňujete IQ nových kolonistů nebo přiznáváte Cikánům IQ na hranici debility, když očekáváte integraci Arabů v daleko kratším časovém horizontu, než u Cikánů.

12 0
možnosti
Foto

R^

Tři největší motivace: MAJETEK, SEX, MOC. A kdo nemá skrupule, půjde vždy po moci.S tou pak ani majetek a sex nejsou problém. A inteligence k tomu příliš netřeba. Nakonec, ,,vychcanost" jako taková není ukázkou inteligence;-)

7 0
možnosti
Foto

Problém je, že jsou agresivní, neléčitelní. Jen chirurgicky.

14 0
možnosti