Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že to platí již dnes. Mladí, kteří nedostanou od starých dostatečnou finanční a materiální podporu, jsou prakticky na celý život vyřízení.

0 0
možnosti

A víte že jinak tomu bylo v podstatě jenom po válkách? Valná většina rodin si mohla skutečně dovolit investovat maximálně do 1 dítěte které šlo na školy... (povětšinou ještě tehdy církevní) zbytek nakonec skončil na rodiném poli bez šance se z toho dostat.

alternativy byli když královstí posílali nadbytečné lidi dobývat kolonie, po válkách kdy bylo spoustu neobsazených míst které nebyl problém naplnit.

Tvářit se že je to objev ameriky je naprosto nesmyslné... i v minulosti už se mnohokrát řešilo- "máme moc lidí a nevíme co s nimi"... řešila to buĎ válka a nebo expanze na nová území (smůla že na téhle planetě už není protředí v němž by existence stála méně energie než se z něj dá dostat)...

Ovšem v minulosti si takto postižené státy nezhoršovali situaci sponzorováním porodnosti a imigrace... ale holt na sebe taky neměli upletený bič průběžného systému penzí...

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Jsem zatím student a začínající žurnalista

Seznam rubrik