Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

AP1

23. 4. 2012 20:08
...

nektere ciny jsou pro vas absurdni, silene, tvrdite, ze demokracie je krehka. Ja rikam, mnohe ciny maji realnou podstatu a slovo sileny nebo absurdni neni az tak na miste. A demokracie? Co to je? to nekde v evrope funguje :-P  vas blog se me nelibi

0 0
možnosti

Martin V2

23. 4. 2012 19:47
Asi by vznikl problém

O kousek dál v jiném blogu se píše, že nechal žít dítě ve věku 22let, pak se zjistilo, že Prableen Kaur taky nebyla dítě a je dost "problémová" a možná by šlo akorát o vodu na mlýn "extrémistům".

0 0
možnosti

hph

23. 4. 2012 19:45
Jenže pro pozůstalé nikdy nemůže být trest spravedlivý.

Dostane trest smrti - to je málo, oni při tom trpěli, jeho nikdo nemučil.

Dostane doživotí - měli ho zabít, on si žije a jim život nikdo nevrátí.

Dostane x let - to je málo, měl dostat doživotí/měli mu dát trest smrti.

Atd.

0 0
možnosti

nuro

23. 4. 2012 19:06
tak to už chodí

preto bin ladina radšej rovno zastrelili a urobili dobre.

1 0
možnosti

rodd

23. 4. 2012 18:53
To je spíše osobní vjem.

Žijeme v době kdy je snaha aby lidi měli vzdělání a učili se sami získávat svůj vlastní názor a pohled na věc. Dále společnost od 60 let m.s. vstoupila do nové éry a to uvolnění pout společnosti nad jejím diktátem a prioritou, respektive přežitím, ať to bylo zdravotnictví, zemědělství, školství, pracovní trh atd. Lidi mají dnes větší práva a volnější prostor. V matematice se taky říká o určitém promile. Společnost je jednak jako ekosystém různých lidských povah a jednak je zde tah k určitým potřebám a projevům, ultrapravice a levice, různé hnutí, sekty atd. Je celkem předpokládané, že se ve společnosti objeví nějaký psychopat, nebo člověk s nervy na dranc. V Americe většinou dojde k střílení do lidí, nebo postřílení lidí, v Británii mají či měli IRA, ve Španělsku ETU, ve Francii utralevici a pravici, v Itálii mafii ... . Dnes je spíše tah na rozbor a ne na povrchní odsuzování. Osobně si nedělám o lidech žádnou iluzi, lidi mají dvě tváře, tvář šelmy a tvář tvářící se duševně a lidsky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Jsem zatím student a začínající žurnalista

Seznam rubrik