Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P67a72v90e39l 52S59y34c87h58a

21. 11. 2012 20:05

Článek ve kterém jsem se jen dozvěděl... Vlastně nic.

2 0
možnosti

Autorův názor. Nebo si myslíte, že ho po přečtení tohoto článku neznáte?

2 0
možnosti
RV

Krásný článek. Máte pravdu ve všem. Pomalu bychom měli uvažovat o tom, že Evropskou unii opustíme. Čím dříve, tím lépe pro nás pro všechny.

1 4
možnosti

21. 11. 2012 23:12

Opustte a budete si moct koupit parky zcela bez masa....;-D

4 0
možnosti
AA

Náš tuzemák se vaří z brambor a rum se dělá ze třtiny;-) máslo to naše z vody a to právé jste asi ještě neviděl je pouze váš problém.

0 2
možnosti

A kdy konečně EU zakáže název "arašídové máslo" či "sojové mléko", které prokazatelně obsahují méně mléčného tuku než "pomazánkové máslo", jež ovšem nevyhovuje? A proč nás EU nechrání před odlišným složením potravinářských výrobků, kdy ty na východě obsahují prokazatelně více náhražek či nekvalitních surovin než na západě, byť se jmenují stejně, a místo toho konstatuje, že každý národ může mít rozdílné vnímání chuti, a proto tolerujr "lokální odlišnosti"? Takže se pak může stát, že slovenská Coca-Cola obsahuje levnější a cizorodé sladidlo metylglukózu, kdežto ta západní normální cukr... Člověk by čekal, že nás EU bude chránit zrovna před tímhle. A protože to povoluje, je zřejmé, že euroúředníkům jde pouze o to, aby vykázali činnost. Jiný účel ta celá šaškárna nemá.

1 1
možnosti
ZK

Bla bla bla.

Idte do polityki, jesli nekradete per, mozna budete lepsi nez Vaclav Klaus.

Ps. Sledujte tisk, pane zacinajici zurnalisto, to nebyla posypova, jenom technicka sul.

2 2
možnosti

Z Polska k nám přichází odpad. Pokud si přečtu na potravině "místo původu: Polsko", tak si ji nekoupím. Možná se u vás prodává kvalitnější zboží, ale už jsem se poučil, že polské zboží u nás = lákavá etiketa a hnusný obsah. Odporné jakobyčokolády, jakobypaštiky, jakobyarašídy. Fuj.

1 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Jsem zatím student a začínající žurnalista

Seznam rubrik