Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavel Skeptik

16. 10. 2009 19:34
Co chce

pan prezident? A který ten z Hradu nebo ten z Kremlu...

0 0
možnosti

kocourek-černý

16. 10. 2009 20:15
Re: Co chce

Dbora otazka, odpoved bych chtel znati take  :-PRv

0 0
možnosti

bullterrier.proti.eu

16. 10. 2009 14:15
A co se týká LS,

pročetl jsem, tedy pokud se to tak dá říct, jak ÚV C306, tak konsolidovanou verzi ÚV C 115 a jsem jednoznačně proti. Pokud má mít nějaký dokument takový dopad, musí být jednodušší, uzavřený a když se odvolává na jiné, musí být i tyto uzavřené, neumožňující dvojí výklad. O tom, že by nějaký dokument mohl sám sebe modifikovat se raději ani nebudu bavit, to je vyložený paskvil. Teď už jde jenom o to, jak LS spláchnout se stolu. A k tomu mohou být dobří i sudetští němci, když už se ozvali. Osobně vidím velmi spornou i solidaritu v imigrační politice. Po zkušenostech s cikány na ni budou zřejmě lidi slyšet.

0 0
možnosti

sir Bogart Humphrey

16. 10. 2009 14:59
Re: A co se týká LS,

R^

0 0
možnosti

Finsternis

16. 10. 2009 13:58
Pro zdejší čecháčkovské šovinisty

Milí spoluobčané (alespoň prozatím),

pokud nemáte lepší protiargument, než zamrzlé české nacionalistické plivance, raději mlčte, uděláte tím lépe sobě i zemi, kterou representujete.

Pro pana Šmandu - pocházím ze Sudet a mohu Vás ubezpečit, že i mezi českým obyvatelstvem, jehož jsem součástí, se stále používají místní německé názvy jako Eger, Graslitz, Schönau, etc. i když často v počeštěné podobě. Heim ins Reich je podpásový argument hodný pouze typického čecha. Pro Levicová Inteligence - pokud chcete napsat říšské město (Reichsstadt), alespoň se podívejte, jak se takové slovo píše, ať nevzbuzujete zmatky, jinak označení inteligence ztrácí svůj lesk. A mimochodem - Praha opravdu je říšské město, minimálně od Karla IV. A označení Nazi bych si odpustil úplně, pokud nechcete změnit svůj nick... Je to stejné, jako by Vám nadávali do českých zlodějů, podvodníků, komunistů, kolaborantů, etc. Pro bullterrier - sice s Vámi z duše nesouhlasím, ale děkuji, že jste v mezích slušnosti.

0 0
možnosti

weneto

16. 10. 2009 14:54
Re: Pro zdejší čecháčkovské šovinisty

Zvláštní, neznám mnoho čechů používající termíny jako "Praha=říšské město" apod. Jak s Václavem nesouhlasím s blokováním Lisabonu tak začínám přemýšlet zda na tom něco nebude - když se po 65 letech najdou lidé opakující Hitlerovi kraviny.

0 0
možnosti

petrph

16. 10. 2009 13:55
již dlouho jsem se tak nezasmál

Pravda, napřed mě zaskočilo tohle - " Každý rozumný člověk a i právník ví že nemůže napravit bezpráví po 65 letech novým bezprávím. Tak smýšlí i většina sudetských Němců,".. Nebyli to náhodou právě a jedině poslanci zastupující sudetské Němce, kteří hlasovali proti našemu vstupu do Evropské unie????

Ovšem rozesmála mě až další věta "Na druhé straně není možné bezpráví BD dodatečně členy EU ratifikovat a a morálně oprávnit, nebot´ toto otvírá možnost pravděpodobných žalob proti celé EU. Přeloženo do normální řeči, státy EU nám nemohou garantovat, že budou v rámci EU garantovány a uznávány naše státní zákony, majetek, ani územní celistvost. Pokud by takovou garanci daly, mohly by být za to žalovány.   Nuže, ptejme se, pokud se bojí nyní, když by šlo v podstatě o politickou deklaraci, co se stane až budou u evropských soudů podány proti našemu státu žaloby? Evropské soudy se nebudou bát, případných  protižalob a argumentů o bezpráví BD ???

0 0
možnosti

georges

16. 10. 2009 14:41
Re: již dlouho jsem se tak nezasmál

Takže v podstatě přiznáváte,že byl majetek sud. němců ukraden.Jinak by to možné nebylo;-D

0 0
možnosti

bullterrier.proti.eu

16. 10. 2009 13:40
Kdyby se Bertík Posseltů

neodkopal tak brzy a už nevykřikoval, jak budete po přijetí LS podávat žaloby a jeho zelený posluhovač Liška mu tak vehementně nepřikyvoval, asi by to nemělo takovou váhu, jaká z toho nakonec vyplynula. Takto je z toho co je a těžko to už někdo vrátí zpět. Současně se zveřejnilo, že příslib daný Polsku nemá váhu mezinárodní smlouvy, právě proto, že to chtěli navrhnout nám a prezident Klaus to odmítnul. Takže se pro podvod možná ozvou i poláci, protože ten příslib a jeho prezentování nic jiného není. Nějak má ta čtvrtá říše trhliny ;-D[>-]

0 0
možnosti

LEVICOVÁ INTELIGENCE

16. 10. 2009 13:02
no nazi

0 0
možnosti

sulak1

16. 10. 2009 12:40
Má na to právo

Nesouhlasím s Vámi a tečka!!

0 0
možnosti

LEVICOVÁ INTELIGENCE

16. 10. 2009 12:23
jaja

Prag ist schone RaichstadtRv!!

0 0
možnosti

Fanda Šmanda

16. 10. 2009 12:18
Liebe (Geschäfts)Führer,

heute ist kein Saatz, aber nur Žatec. Heute ist kein Reichenberg, Mährisch Schönberg, Eger, Troppau stc., aber nur Liberec, Šumperk, Cheb, Opava etc.

Is das klar ?

P.S. Heim ins Reich ! Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1361x
Jednatel (Geschfätsführer) Česko-německé společnosti pro paliativní medicínu a předseda Nadačního spolku města Žatce (Saaz) v Německu.
HOMEPAGE : www.dtg-palliativmedizin.eu,
www.saaz.info,
www.zatec-portal.eu