Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Prošel lustrací i Petr Pávek Pavel?

Jasná karma uličnímu výboru navzdory! R^R^R^

4 5
možnosti
Foto

Váš uliční výbor je zde pojmem pocházejícím ze stejné oblasti, v níž Babiš nachází své snové nepřátele usilující o jeho odstavení od možnosti zvelebovat Českou republiku. Rozhodně to však není hlupák, neboť dokázal řadu lidí inspirovat k prostoduchým a urážlivým útokům obviňujících své spoluobčany z válečného štvaní. Netvrdím však, že se mu to podařilo i ve Vašem případě, neboť Vy máte jistě vlastní myslivnu , v níž probíhající autonomní procesy Vám nemíním upírat.

5 4
možnosti
Foto

"Hon na Babiše" ? To na mne působí jako byste se stal ochotnou ozvěnou Babišových ublíženeckých stesků , jež byly oprávněně vnímány jako simulace paranoidních pocitů, manifestujících se verbalizovanými nářky vyjadřovanými opakovaně pojmy kampaň, spiknutí, politický proces a výsledek činnosti polistopadového kartelu.

6 2
možnosti
MB

Příspěvek je dalším, který prostě potvrzuje - S minulostí nejsme a nechceme být vyrovnáni. Kuriozit kupa. Referentík ve státních službách musí být čistý - Premiér Bureš může být klidne u Stb. M. Dostojevskij se s tím nemazal - Napsal "Zločin a trest". KSČ je Zákonem označena - Opovržlivě odpudivý spolek. Seriál Volha ukazuje dobového Standu Pekárka. Dnes by jej nikdo nechtěl věšet. Pouze by se mu řeklo - "Běž se živit sám. Jsi směšný. Dělat to za státní prachy není možné". Sluha dvou pánů? To fungovalo docela dobře pouze M. Donutilovi, na prknech ND :-)

7 1
možnosti
LH

A copak pan prezident... taky mlže být v klidu že pane Bučku

5 1
možnosti
Foto

Mýlíte se. Nemá to být hon na oběti, má to být omezení těch, kteří tyto oběti pomáhali aktivně vytvářet. Spolupráci s StB mohl každý odmítnout, stejně jako například to učinil Josef Hlinomaz.

10 1
možnosti
MB

Hlinomazova slavná věta zněla- "Proletáři všech zemí, vyližte si x rdel"! Ano, pak ji v Pelíšcích pronesl - Jindřich Kraus, jako Jiří Kodet., Podobně legendární Josef Kemr. Přímo napsal ÚV KSČ, vyznamenání odmítl - "Nenavykl jsem byzantským způsobům, abych ruku, která bije, ještě políbil a poděkoval" ... :-)

6 1
možnosti
RK

Vy tedy asi gigant nejste. Cožpak nevíte, že Andrej má tři rozsudke, že něbyl v estébé?;-D Takže jeho se to netýká ;-).

A i duševní negigant chápe argument, že by měl mít ministr lustrační osvědčení, když ho musí mít vedoucí odboru.

Kdyby Zeman se Sobotkou ve snaze instalovat Babiše do politiky lustrační zákon neokleštili, nebyly by dohady a ani 8 let té ostudy v politice.

13 7
možnosti
Foto

Kdo udával zoufalý pod hrozivým nátlakem, ten měl dost dobrých důvodů se k tomu přiznat a své pohnutky vyznat a pojmenovat, nebo se nikam drze necpat.

3 3
možnosti