Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vazeny pane Jane Lněničko. Snad na pocatku me pripominky, diky za ukazku nasi rozbujele vladni instituce. Uprava pred schvalenim tohoto telesa je nam znama. Prece vsechny strany "koalice" musi mit stejne zastoupeni ve vladnim sboru. Sila toho posledniho je prece zarukou vytvoreni tohoto sboru.

Nebudu kritizovat dnesni vladu, jen pouziji jeji slozeni k ukazce naseho idiotickeho mysleni v celku.

Jsme maly narod co do poctu obyvatel, ale nase vlada je tak velika, jako vlady jinych, silnejsich pratel. Mozna jen k vuli nastevam ve stejne urovni. Prece ministra kultury nebude vitat ministr spravedlnosti nebo ministr obrany. Fuj, co to pises, Jaroslave. Zapominas, je zde koalice a ta urcuje presne jak na to. Kdyz bude nejaka funkce chybet, tak ji doplnime. Mit jen 12 ministru mebo trinact, to uz prece nemuze vadit. Jeden na vic do party....??!!

Pri parlamentni demokracii, vlada si rozpocet stanovuje sama. Ma prece nadpolovicni vetsinu ve Snemovne, tak to jde jako po masle. Senat muze jen zbrzdit cely vyvoj, ale prehlasovani Snemovnou je snadne. Zase ta vetsina postaci.

Ze by byly ty zpravy pravdive o te minule vlade, co rozhazovala penize vlevo i vpravo a nechala tak velky schodek, ze dnesni se nemuze ani pohnout?? No, ten deficit je opravdu velky tak ty recicky jsou asi pravdive.

Snad nejvice jsem rozrusen nasim ministerstvem spravedlnosti. Nemohu si rozebrat, kdo vlastne urcuje tu spravedlnost v CR?? Podle jmena urcite ministr teto funkce je ten borec, co urcuje tu spravedlnost. Nebo je to prezident?? Ma pravo udelovat "amnestii" kde komu, az se to obcanum nelibi.

V tech druhych demokratickych statech, toto ministerstvo ma jiny podklad. Take to jmeno nenici jeho pohled. Je to "prokuratura" od toho nejmensiho az po toho hlavniho. V cesku to nazyvame honosne "statni navladni", aby oddelilo od tech hroznych dnu Rakouskeho cisarstvi a prvni republiky.

1 0
možnosti
JL

Pokracovani.

Dnes koncim. Nebudu zvysovat tlak zluci nekterym diskuterum s propagaci "prime demokracie". Ta urcuje ctyri zakladni ministersva a o dalsi musi zvoleny premier zadat Snemovnu o penize pro rozsireni jeho vlady.

Nasledanou priste. Kritika ministerstva dopravy.

0 0
možnosti
Foto

Já znám dva z Babišovy. Havlíčka a Havlíčka.:-/:-)

2 1
možnosti
AT

Hmm. Myslíte, že by se ministři měli více cpát do kamer, vykřikovat úderná populární hesla, předkládat radikální a kontroverzní návrhy, čaulidovat, tweetovat, lajkovat, hejtovat, .... No prostě dělat vše co je in, kůl nebo hustý, jen aby se co nejvíce zapsali do pamětí těch, co si pamatují jen palcové titulky v Blesku?

4 2
možnosti
LH

No úderná hesla vykřikovat nemusí, ale něco jako náznak řešení by občas někdo zveřejnit mohl;-D

5 1
možnosti
OU
LH

Však byl taky rychle schován a na tiskovky chodil Pepík...

3 0
možnosti
LN

Možná se to chce více učit, procvičovat mozek a sledovat veřejné dění :-)

1 0
možnosti
LS

Hloupý, tendenční článek.

Nikdo si nepamatuje a nezná všechny členy vlády.

Na vojně za bolševika to po nás chtěli. Snad to nechcete i vy?

1 3
možnosti
LH

Nevím kdy a kde jste sloužil, ale na nás chtěli pouze jméno ministra národní obrany a to byl Martin Dzúr.Nikoho jiného po nás nechtěli.

Na vojně jsem sloužil 1972-74 a protože jsem sloužil u vojska Civilní obrany, které patřilo po ministerstvo vnitra, tak ještě jméno toho ministra (Jaromír Obzina).

4 0
možnosti
JD

J11a52n 25D33o87u72š19e14k

4. 6. 2022 22:02

Zpravidla jsou známí ti kteří se veřejně ztrapnili. To nás veřejnost zajímá. ;)

1 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 27,52
  • Průměrná čtenost 1017x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik