Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta vaše úvaha je stejně hlubokomyslná, jako kdybyste se zamýšlel nad tím, co dělat s lidmi, kteří překročí statistický průměrný věk.

0 2
možnosti
Foto

Vaše návrhy jsou vesměs nelogické, nerealistické, nesmyslné a (jemně řečeno) podivné.

Já naopak doporučuji svůj převratný, hluboce a široce propracovaný rozsáhlý systém opatření, jimiž zachráním nejen důchodový systém, ale i všechny důchodce v dalších etech důchodce čerpající.

Je to precizní a přitom jednoduché. Každý žadatel o starobní důchod bude povinen zároveň s podáním žádosti převést na státní důchodový systém kauci, z níž bude hrazen jeho důchod při překročení limitní doby a v případě nedožití bude použita na důchody nad limitní dobu .... u státních úředníků. Výše kauce je opět velmi jednoduchá, transparentní a pochopil i Josef Vyskočil při informaci o náladách obyvatelstva. Vzorec je velmi krátký, což naznačí i jen jeho úvoní část: M = [? IZ RX + ℎ + G . ------------ . r° , r° = r / r * 1 - 2 / ((152 / 147) + 1) ..............

2 0
možnosti
ZZ

Proč tady zesměšňujete předsedu senátu ?

1 0
možnosti
Foto

J10o34s90e45f 52B14á66r49t95a

14. 5. 2023 19:07

Ještě jim napovídejte

3 2
možnosti
MK

Pokud to měla být ironie, je to dost slabé. A jestli to myslíte vážně, je to s vaší inteligencí na pováženou.

Rozumný člověk ví, že se jedná o vztah věku odchodu do důchodu k průměrné délce dožití. A tak je zcela samozřejmé, že někdo svůj limit nevyčerpá a jiný přečerpá. A protože se jedná o průměrné hodnoty, pak součet jednotlivých konkrétní případů bude právě ta stanovená délka čerpání důchodu.

Rozumíte tomu, autore, aspoň trochu?

5 6
možnosti
JK

Autor nedávno nadával, že za socialismu tyhle problémy nebyly...

4 5
možnosti
Foto

Jak znám Fialu, ti co se dožili v důchodu více jak 21,5 roku, budou muset zbytek vrátit do státního rozpočtu nebo jít odpacovat ty roky strávené doma navíc.

4 5
možnosti
JD

V tom NERVu nemají nervy na pořádnou důchodovou deformu!

Navrhuji důchody okamžitě přestat vyplácet a normálně je zrušit!

Dále je potřeba již vyplacené důchody zpětně od důchodců vybrat. Bude stačit vymoci důchody vyplacené za posledních deset let.

Jedině tak budeme mít na pořádnou výzbroj pro naši armádu. Stíhačky, tanky, děla, drony! To něco stojí!

Jasná a zasloužená vtipná karma pane Lněničko!

6 7
možnosti
Foto

Zdravím předsedu Uličního výboru!

7 5
možnosti
  • Počet článků 390
  • Celková karma 28,33
  • Průměrná čtenost 1008x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik