Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Co všechno je ochoten autor obětovat pro uspokojení své touhy po míru. Pro začátek Ukrajince, z nacistů krev přeci neteče. Pak nebudou ušetřeni všichni ti co nepochopili, že za socialismu bylo líp a zaprodali se USA a Bruselu. Pak teprve nastane mír, a to si pište, že každý pokus o válku náš nový vůdce tvrdě rozdrtí, podobně jako před 54 lety, ale ne tak laxně, už žádné Havly tady nestrpíme. Řekněte jediný důvod, proč nepodpořit uspokojení touhy autora.

1 0
možnosti
ZZ

Pochybnou ideologií se nezahřejete, ani nenajíte.

;-)

0 0
možnosti
PZ

Pane Lněničko Vaši touhu po míru vyjadřujete výlevem výčitek a obviňování k těm co vyjadřují podporu k napadené zemi či ji přímo podporují , opravdu originální, ovšem pořád mimo.

2 0
možnosti
Foto

"Vzhledem k tomu, že se pro mnoho lidí příliš od dob socialismu nic moc nezměnilo, .."

Spíše se nezměnilo myšlení některých lidí, jste toho příkladem.

4 0
možnosti
Foto

"Vzhledem k tomu, že se pro mnoho lidí příliš od dob socialismu nic moc nezměnilo, ..."

0 0
možnosti
Foto

Imunolg Hořejší se chopil svého mikroskopu a prozkoumal jím sučasnost i minulost, aby shledal, že Sověti vlastně neměli nic společného s tzv. normalizací a mírou nesvobody v Československu. Oni u nás byli jen proto, aby k nám nevtrhly armády NATO, a celé ty dlouhé roky se divili, jak ošklivě s námi zacházejí naši soudruzi. Proto se jim pak od nás nechtělo. Přáli si totiž, aby jejich přítomnost u nás časem přece jen přiměla vedení ČSSR k zamyšlení nad možností dát lidem tolik svobody jako mají lidé v SSSR.

Na současné politické situaci je alarmující, že část našich občanů sympatizuje s Ruskem, které si přeje nastolit mír a klid na práci a je nuceno šířit svaté lži, zatímco občané Ukrajiny podporují svoji armádu a hrdlí se tvrdošíjně o svá území, z nichž Rusové museli už deportovat do svého ráje tisíce občanů a dětí kterým jsou ochotni poskytnout převýchovu jako kdysi soudruh Hitler poskytoval i našim dětem.

2 0
možnosti
MB

Dobrý blog. Jako majitel 2 plynových kotlů jsem již s rebeliemi začal! Vyrobil si poutače a s mávátkem pochodoval zahradou - "Sousede, topíš uhlím, daněmi přispěj i na můj plyn! Mrzká vládo, zadluž zadluženou republiku ještě více - zima bude tuhá! Děti, nemyslete na svoji budoucnost - myslete na nás - chceme se mít lépe! Spřátelené síly Ruska vpřed, všeho je dost" Jaké hraní si na hrdost ... ?

Zahradu jsem intenzivně obešel 4x! Jedinou pozornost jsem vybudil i psa. Náš Ferda pravil - "Co to děláš, k čemu dobré, ty starej vole? Něco dělej, připrav se, toť tvoje role. K nevíře, docela moudré zvíře. Já opět čmáral po papíře! Objednávku, na 2 fůry dřeva. Uznal jsem, pochody nic neřeší - Jistě, zlobu potěší. Nepokoje? Dobrá věc, jako vždy, -lépe kus rozumu nakonec. Jistě mnozí melou jinak. Ano i třeba Japonec ... :-)

1 0
možnosti
LS

Poslední bitva vzplála, dejme se na pochod......

1 0
možnosti
JZ

Pravdou je, že Česká republika má plynu dost.:-)

1 4
možnosti
PK

Pane Ziegler, vaší předností je negovat vše co souvisí s kritikou této vlády, argumenty asi nemáte, že se nevyslovíte, škoda, rád bych si je vyslechl a postavil proti nim své...přece jste jako velký demokrat pro otevřenou diskusi..

Mohu se zeptat, kolik máme plynu pro naše občany, když to tady tvrdíte?

5 1
možnosti
Foto

U Vás doma určitě. Když nebudete mít naštípané dříví, nebude oběd. Pak nezbude, než namalovat transparent a obcházet s ním prázdný jídelní stůl.

RvRvRv

4 8
možnosti
ZZ

Váš rádobyvtipný humor rozesměje asi už jen vás a naprosto zanedbatelné minimum čtenářů - prostě klasický trolling.

;-(

8 1
možnosti
JB

J72i17r53i 76B51o96r

20. 8. 2022 18:40

Ami go home.:-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 27,52
  • Průměrná čtenost 1017x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik