Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Takže kol kolem za to může Putin. On rozpoutal nesmyslnou a krvavou válku. V důsledku toho státy UE přepnuli na válečnou ekonomiku, tedy zatím jen na čtvrt plynu. Politici bez průběžné kontroly rozhazují miliardy a jestli u toho někdo krade, tak to se dozvíme až ze zprávy NKÚ.

Nyní víme, že Babišova vláda kasu rozkradla, osobně se jim nestane nic, ale my víme, že je ke kormidlu není radno pouštět a už vůbec ne na Hrad. ;-)

0 1
možnosti
ZZ

No já nevím jistě jak všechno dopadne , ale z dosavadní vládní praxe ODS, lidovců - a jejich odnoží TOP - dobře vím, že pod jejich vedením se vždy podařilo i bez bez pandemie - řádně zadlužit státní kasu - a to i v době ekonomického růstu a nejen to - vždy dokázali zadělat příští vládě, či vládám, svými rozhodnutími neřešitelné problémy.

Myslíte, že to bude teď jiné, kdy se do vlády dostali ještě "odborníci " ze STAN a Pirátů ?

Tomu nemůže věřit ani ten největší optimista.

;-(;-(;-(

0 0
možnosti
PB

P39e73t38r 82B61u56r14i63a37n

21. 4. 2022 14:15

Traktorista Šlachta je otřesným příkladem zneužití policie v mocenském boji. Za pomoci prakticky neomezených prostředků, rozsáhlých pravomocí, součinnosti několika složek policie, minimálně třiceti razií včetně úřadu vlády, zabavování ohromného množství materiálu včetně desítek PC, výslechu desítek lidí a zatčení devíti osob po třech letech a za několik milionů vyšetřil, že se vůbec nic nestalo a vláda Petra Nečase byla tou nejčistší od revoluce. Takovou propírku by jiná vládní strana neustála ani půl roku.

Jedinou chybou Petra Nečase bylo to, že byl až příliš slušný a podle zvyklostí politické morálky podal demisi. Zbytek puče už pak jel jako na drátkách. Lživé nařčení v médiích, lži Šlachty a o zabavených tunách zlata a sta milionech v kauze Nagyová z tajných skrýší mafie, opilecké povzbuzování Zemana k ještě větší krvi, a instalace zrovínka nově založené politické strany dosud neznámého oligarchy do vedení země, shodou okolností takto dobrého kámoše pana prezidenta.

V průběhu času pak následovalo dementi ze strany samotného Šlachty, zbabělé schovávání se prokurátora, potupné vrácení zabavených prostředků, náhrady zadrženým, omluva Zemana za průhledný palácový převrat, trafika pro nastrčenou figurku Šlachty, který na ni neměl profesní ani služební předpoklady za to, že vyšetřoval údajné trafiky jiných, jedna knížečka pro hloupé lidi a debakl Trikolóry, což byla obdoba oné brožurky jen v lidské podobě.

Kdyby měl pan Nečas hroší kůži, řekl by: nikdy neodstúpím, to si pametajte, nikdy! A měli byste po hehe.

1 1
možnosti
JD

Proč zase pane Buriane lžete o p. Šlachtovi?

Zlato leží v Olomouci u soudu!

Lžete opakovaně!!!

0 1
možnosti
ZZ

USA naléhají na Evropu, aby uvalila sankce na Rusko, a také požadují, aby se EU vzdala ruské ropy a plynu. Minulý týden však USA zvýšily své nákupy ruské ropy o více než 40 procent a zrušily sankce na hnojiva z Ruska. Michail Popov, náměstek tajemníka Rady bezpečnosti Ruska, uvedl:

“Spojené státy přinutily Evropany k uvalení protiruských sankcí, přičemž samy nejen pokračují v dovozu ropy z Ruska, ale za poslední týden zvýšily dovoz “černého zlata” o 43 procent na 100 000 barelů denně!”

USA přitom tlačí na to, aby od nich EU nakupovala mnohem dražší frakovací plyn, což přinese evropské ekonomice masivní konkurenční nevýhody a bude stát spoustu pracovních míst. Sankce uvalené na hnojiva z Ruska a Běloruska navíc povedou k prudkému růstu cen potravin v EU a prudkému nárůstu hladu v Africe. Rusko a Bělorusko dodávají téměř polovinu světových hnojiv, a protože výroba hnojiv je energeticky náročná, Evropa sama tuto mezeru zaplnit nemůže, protože energie je stejně vzácná a ceny energií raketově rostou. USA tak oslabují EU, kterou vnímají nejen jako vazala, ale také jako ekonomického konkurenta.

USA však nejsou tak hloupé jako EU, protože i USA potřebují hnojiva pro své zemědělství. V důsledku toho USA 24. března zrušily stávající sankce na ruská hnojiva a některé další komodity .

;-)

0 1
možnosti
PB

P83e77t45r 61B22u86r50i16a14n

21. 4. 2022 14:22

Tyhle lži si mezi sebou normálně přeposíláte mailem, nebo to máte z nějakého motáku vyneseného tajně z psychiatrické léčebny?

1 1
možnosti
ZJ

... Tak ,,státní zaměstnanci" a ,,Šlachta" - dál jsem to už nedočetl, protože ten, když se nedej bože někdy dostane do parlamentu, tak už je nejméně půlka národa v klepetech, protože ON je přeci ,,pod přísahou" :-P:-P!

3 0
možnosti
JL

Je to zajímavé ale zlodějny a korupce jsou všude. Jak jsem již dříve poznamenal, jestli to není tím, že pocházíme z opice. Ty jak známo jsou šikovné mršky, výborně kradou, jsou rychlé, bystré a drzé. Tak to by odpovídalo některým lidským jedincům.

1 0
možnosti
MK

Místní vykladači té jediné pravdy vás stříhají, ale bohužel máte pravdu.

2 0
možnosti
Foto

Je směšné když nostalgik po socíku tu mluví o jediné pravdě. Ale on se samozřejmě vyzná. ;-D;-D

4 2
možnosti
Foto

Zdroj jsou mj. Parlamentní listy. Tak to jo. To na tom něco bude. To asi bude pravda ;-).

8 5
možnosti
JD

Co v blogu není pravda? Doložte lži!;-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 391
  • Celková karma 29,27
  • Průměrná čtenost 1020x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik