Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Myslím , že sa do nich až príliš staráme ! Hlavne nás rozčuluje iba to , že nie sú nejaké videjká z ich spálni ! To ako makajú v bani a dláždia ulice je väčšine ludi šum-a-fuk !

V Moskve som videl patriu bábušiek ako asfaltovala "ručne" ulicu , a išlo im to lepšie ako chlapom . mali menej prestávok na vodočku!

0 0
možnosti
Foto

Podle diskusních příspěvků, to tito lidé nemají lehké.

2 2
možnosti
VO

... se o tu problematiku zajímejte a pak suďte ;-)

1 0
možnosti
JD

Je pozoruhodne, ze mate potrebu se vyjadrovat k pocitum transgender lidi. But jste transgender, nebo jste prychiatr, v tom pripade je to v poradku. Pokud to pisete jen proto, ze dane tema je tendencni, popularni, kontroverzni, ale nevite o nem nic, pak to v poradku neni. Existuji sahodlouhe clanky, youtube kanaly, rozhovory s transgender lidmi. Popisuji, jak se citi, cim prochazeji, co pro ne znamena zmena pohlavi a hormonalni lecba, jaky je "coming out" a jaka uskali s sebou nese. Zkuste si neco nastudovat, mozna pak nebudete muset jenom hadat.

Apropo, transgender neznamena transsexual. Muz se muze citit jako zena a stejne ho (ji) muzou pritahovat muzi. Takze se z "homosexualniho" muze transformuje do "heterosexualni" zeny.

3 1
možnosti
VO

Zdá se, že máte sociální rozhled konzumenta lahvového piva u TV :-) Jinak byste něco takového nemohl napsat.

Transky se cítí zhruba tak, jako kdyby Vám narostla prsa a upadlo nádobíčko. A místo něj jste měl orgán opačného pohlaví. Vo tom to je. Líbilo by se vám to a nechtěl byste to změnit?

2 2
možnosti

Když je nemocná hlava, trpí celé tělo. A je jedno jestli je (momentálně) mužské, ženské či něco mezi tím.

5 0
možnosti
JU

J88o29s46e48f 57U16l75m76a94n

13. 7. 2021 11:36

Myslím, že ti lidé mají často problém mnohem hlubší, než je nějaké pohlaví. Podobně jsou na tom různé "Barbie a Kenové" nebo ten týpek, co se nechal přeoperovat "na kočku". Je to primárně psychické postižení. Ti lidé nebudou normální ani v ženském ani mužském těle, protože to tělo není příčinou jejich problémů.

14 0
možnosti

O tom co se děje v hlavě transgender lidem nevím skoro vůbec nic. Stejně jako autor. Ale já o tom nepíšu blogy ...

12 0
možnosti
Foto

Asi to způsobuje hormonální nerovnováha, což se dá léčit.

0 0
možnosti
TT

Sebevražedné chování a sebepoškozování se objevuje nikoli u poloviny transgender lidí, ale u všech. Odstranění tělesných orgánů a ládování se hrstmi příšerných patáků sebevražedné chování a sebepoškozování prostě jsou.

11 1
možnosti
  • Počet článků 392
  • Celková karma 29,01
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik