Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

Na Spartakiáde 85 vyhadzovali baby zo strahovských "kolejí" lístočky s adresami, s jednou z nich som si písal asi rok, potom mi napísala jej kamarátka, ktorá ma jej virtuálne prebrala a písal som si s ňou ďalšie asi tri roky. Žiaľ, ani jednu som nikdy reálne nestretol.:-/

0 0
možnosti
LN

Tu kantýnskou z Army si pamatuju , Zlatovlásku jezdící na kole také...Akorát jsem nevěděl že je to byla dcera té kantýnské... Vida , co se člověk po tolika letech náhodou nedozví. Pokud se ještě dneska někde bavím o vojně , nezapomenu přidat k dobrému ono heslo které požadoval po příchozím ten vedoucí Army když jsme tam zadním vchodem také chodili pro zásoby. Bylo to tak jak píšete , kolikrát jsme to heslo museli zařvat co nejhlasitěji až na druhý pokus , aby nás ten podivín do skladu vůbec vpustil ;-D

0 0
možnosti
Foto

Přesně tak to bylo!

0 0
možnosti
MK

M43i91l98a20n 22K43e55s80l

6. 3. 2022 19:53

Pravda nepravda.Vykládalo se to na cvičení ve stanu pří posledmím pivu na madracích.Někde na Slovensku snad v Martině byl útvar ,kde se připravovaly ženy a dívky na vojenské štábní písařky,telefonistky a podobně.Kromě velitele tam byly samé ženy.Jednou se však stalo,že jedním z členů kuchařského družstva se stal vojín záklaďák.Kuchařské povinnosti zvládal hladce obratce.Mimoslužební činnost jej zmáhala.Jak zněl slogan:V zimě v létě na Manetě(motorka z Pov,Bystrice).Z krátka furt.Tak se jednou v knize kontrol objevilo hlášení.Zapsalo jej tamní DéVeŤačka.Neví zda ze závisti či z horlivosti.V zápisu stálo:Při kontrole bylo zjištěno,že v kuchyni souloží strážná vojínka XY s kuchařem vojínem ZV.Soulož se udála na stole pro porcování masa.Polehčující okolnost:vojínka XY při souloži neodložilac útočný nůž.

1 0
možnosti
VV

Sorry, ale Maneta byla slovencka chladnicka, Motocykl, spis jizdni kolo s motorkem se jmenoval Manet 90, coz byl dvoupistovy jednovalec, takova kopie rakouskeho Puch. Vyznacoval se tim ze mel 3 rychlosti, ovsem ty prvni dve byly zbytecne. Na trojku se dokazal rozjet a i ten nejprudsi kopec na ni vyjet. Ale mel jednu vadu za horkeho dne pri plne rychlosti se mu dokazal nekdy zadrit ten zadni pist.

Pak byl jeste Manet S100 coz byl na tu dobu moderni skutr s elektrickym startere, a tusim ze ten nasledovnik s obsahem uz 125 ccm se jmenoval Tarnan.

0 0
možnosti