Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

O bývalé vojně se dá psát donekonečna. Vděčné téma k pivu. Zvláštní svět přeskupených hodnot. Tatranka, dopis a skutečná přátelství. Směle tvrdím, není to ani o ovládnutí zbraně - Je to o ovládnutí sebe. Fyzická námaha se dá zvládnout, objev další překážky - Té psychické.

Ideální, pokud člověk mohl v civilu nabyté odbornosti využít. Převzetí zvyků i zlozvyků. Užaslí rodičové, když jsem ještě doma. Nějakou dobu skládal věci do komínků. Následně skříň v obvyklém chaosu. Jsem už ve fabrice a sedím na WC. Klasika kalhoty natažené. Říkám si - Proboha, co tady vysedáváš? Jsi mistr výroby. Běž něco dělat ... :-)

0 0
možnosti
JD

Jako nezávislý pozorovatel mám z Vás pocit, že jste si z vojny musel přivést alkoholismus!R^;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 391
  • Celková karma 29,63
  • Průměrná čtenost 1020x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik