Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Udělal jsem 100 letý záběr naší rodiny, osudy 4 generací. 1921-2021. Práce úmorná poctivá, přes archivy, dokumenty, matriky a fota. Mé objevy :

1) Ve kterékoliv době žil člověk. Prostě chtěl žít. Cesty různé od zemědělství po živnosti, zaměstnán - zaměstnával . Do životů jim vstupoval systém, Orloje ...

2) Dějiny, jako mechanismus nabízečů dobra. Vykloní se, zmizí a již se objeví další. Jediná rozumná figura je Smrtka se zvonečkem. Je jediná spravedlivá.

3) Dědci se neznají. Na frontě jsou povinováni, po sobě střílet. Jeden vyznává RU, druhé jej rozmontovává. Předek pořizuje ŽL 1921, KSČ rovněž. Potkají se !

4) Nastoluje se dobro a to lépe. Způsoby zajímavé. tkz. Staré zlo se mýtí tím, že se nastolí zlo nové? Jsme ateisté, přesto věříme tak rádi - Spasitel přichází ...

5) Je to pořád v kruhu. Vzdaluje se a přibližuje. Pak Vladimirovič, jako Adolf. Shody neuvěřitelné, bubliny, bunkry - Pomatenci baží, Říše, Velká Rus.

6) Já hleděl, jako starý blb. Stále si myslel, že na velikosti země nezáleží. Jde o to, jak se tam žije. Tisíciletá říše trvá 12 let, Věčné časy 41 let. Výsledky úplně stejné. Neštěstí zmar a jiná cena lidského života. Pomatení lidé, vyznavači. Adolf byl šílenec, no zase "Slušný chlap". Volil kulku a kyanid. Jak se vyřeší mužik z Kremlu, to věru netuším ... :-)

1 0
možnosti
JL

Kdo si toho všiml, že historie se opakuje, jako první? Asi staří mudrci z Indie. Tehdy se vše opakovala v kruzích...Dnes nás mate ten vývoj, jenž se zrychluje...Secese: ta doba je zajímavá tím, jak všichni bílí, resp. Evropani, Američani apod., nosili klobouky a kravaty a dámy dlouhé sukně a klobouky. Vše bylo upjaté a zastřešené. ... Psychiatr C.G.Jung prý měl před 1.světovou vizi, viděl ve snu krvavou řeku. Hitlera označil za šamana, nacismus za návrat k pohanství...Co se týče esoteriky, tehdy se pěstoval hlavně spiritismus a jako vždy byl očekáván Spasitel - měl to být indický chudý kluk Krišnamurti. Ale ten se jim na to vybodl...Revolucionáři v Rusku a v okolí chtěli zrušit národy, věřili už jen ve světovou revoluci - zabíjeli všechny, kdo se jim připletli do cesty a vypadali buržoazně. Podobně dnes střílejí ruští vojáci každého "fašistického" Ukrajince. Trochu se opakují ty modely lidských mozků. Teď už nadávají i Ukrajinci Rusům do nácků. Bratři Slovani asi chtějí zemřít v objetí, kdy si vrazí kudly do zad. Ostatní národy to se zájmem sledují.

1 0
možnosti
  • Počet článků 391
  • Celková karma 29,27
  • Průměrná čtenost 1020x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik