Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A čemu se divíte? To je ukázkový princip kolektivní viny. Jakkoliv vy jako jedinec budete za takový projev všemožně stíhán, na vyšší úrovni se uplatňuje. Princip kolektivní viny vždy fungoval, funguje a fungovat bude.

Ale máte možnost podat trestní oznámení na toho, kdo tento princip na jmenované osoby uplatnil. Já sice netuším, jak to formulovat, ale zkusit to můžete. Ale asi k tomu bude třeba doložit, že jmenovaní neschvalují ruskou agresi. Aspoň tak, že se v dané věci neprojevili pozitivně.

1 0
možnosti
Foto

Zavraždění Ukrajinci? V pořádku. Znásilněné Ukrajinky? V pořádku. Vybombardovaná a zpustošená ukrajinská města? V pořádku. Nevpuštění ruských tenistek do Prahy? Skandál a primitivní antirusismus.

14 5
možnosti

On někdo tvrdí, že zavraždění Ukrajinci jsou v pořádku?

To jako fakt?

5 5
možnosti

J96a86n 68K11a34r61a82s66e79k

29. 7. 2023 13:58

nejake spolecenstvi lidi (rika se tomu stat), tedy obcane kteri maji stejnou statni prislusnost, voli sve zastupitele, uznavaji a vzdavaji poctu symbolum toho spolecenstvi - tak tito obcane - toto spolecenstvi se rozhodlo - ze napadne sousedy, bude je vrazdit, hazet bomby na jejich domy a jejich sklady obili - tak tito obcane, kteri jsou cleny tohoto spolecenstvi, nosi na tricku symboly tohoto spolecenstvi snadf neocekavaji, ze jim nekdo poda ruku?

Na druhou stranu jsem rad, ze se tekovy clanek zde objevil, ukazuje to v plne nahote, jak daleko jsme se uz dostali - a mozna rada z nas prohledne, ze uz takhle nemuzeme dal.

Autorovi je treba podat pomocnou ruku a ne ho zadupat do zeme. Ne kazdemu je dano, ale vsichni jsme lide. I autor.

4 5
možnosti

stoji autor po podanou pomocnou ruku?

i to je, oc tu bezi...

2 1
možnosti

Tak se Dominik Hašek dočkal. Tvrdil, že když sem nepřijedou ty tenistky, bude zachráněno mnoho ukrajinských a ruských životů.

Jestlipak to teď bude umět vyčíslit? Aspoň nějak přibližně.

6 8
možnosti

K tomu "divadlu", co se zde v diskusi odehrálo:

Souhlasím s paní Kopeckou, paní Jandovou i panem Valičkem (pokud to tedy jsou ve všech případech jejich skutečná jména) v tom, že včera večer napsaný urážející příspěvek pana Typnera na adresu paní Jandové měl být administrací smazán mnohem dříve než dnes někdy kolem desáté hodiny, protože takto nechutné příspěvky skutečně do slušné diskuse nepatří.

Nicméně mi přijde od pana Valička i paní Jandové poněkud falešné, pokud zrovna oni dva vytýkají autorovi článku, že příspěvek nesmazal on - jsou to totiž oni, kdo často kritizují některé jiné blogery za to, že v diskusi mažou...

5 3
možnosti

Navíc se všechny tyto tři osoby „zapomněly“ zmínit ohledně toho, že příspěvek pana Typnera byl součástí vlákna jiného příspěvku, který vulgárně urážel pana Doležela, a co jsem si všiml, tak ho všichni tři i plusovali. Tolik jenom k „charakteru“ těchto tří osob.

8 6
možnosti

Gratuluji. Zacharová, jakožto hlásná trouba válečného zločince Putina, by to nenapsala lépe. Pokud jste to od ní obšlehl a očekáváte karmu od zdejších, ruských trollů, pak chápu.

Pokud ovšem tento propagandastický humus pochází z vaší hlavy, pak jste ubohé morální dno. Je mi líto, ale nic více o tomuto proruskému hnusu, napsat nelze.

13 9
možnosti

Děkuji všem, kteří jsou schopni této ubohosti dát karmu, za mínus.

6 6
možnosti

Je neskutečná ostuda redakce, že tu nechají tak dlouho viset příspěvek Typnera, který hrubě uráží paní Jandovou. To je na zrušení účtu a doživotní ban. Přát někomu smrt? To je slušná diskuse? To stejné platí pro proruského kolaborujícího autora. I on má možnost příspěvek smazat. Neučinil tak a proto je stejně vinen.

8 5
možnosti
Foto

Paní Kopecká, to je normální. To samé bylo u "demokrata a zastánce fair play" Nožičky.

10 6
možnosti

Co si myslet o člověku, který dodnes nepochopil, čím se liší "náš svět" od toho ruského? Že je to ignorant nejhrubšího zrna, a to ještě používám slovník, který snad admini budou akceptovat.

11 1
možnosti

Většina slušných lidí je pro zákaz startu ruských tenistek v Praze. Mně je daleko víc líto ukrajinských sportovců, kteří jsou vraždění rusáckými agresory.

10 2
možnosti

Slušný človeče, co Ekaterina Alexandrova? Té byste dovolil start v Praze?

3 0
možnosti
  • Počet článků 388
  • Celková karma 29,60
  • Průměrná čtenost 1014x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik