Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Pětkrát soudně uznaný lhář, proputinovský lokaj a křivý popírač agrese Ruska na Ukrajině je podle vás jen naivní snílek, který se mýlil a naproti tomu lidé s rovnou páteří, kteří toto zlo jasně pojmenovali, se podle vás chtějí jen zviditelnit.

Odporné.

11 0
možnosti
JK

Zeman je náš pidiputin, sleduje jen svoje cíle, zajímá ho jen vlastní ego a moc. Dělá jen to k čemu je silou donucen. Je jasné, že pokud by dál nazýval Putina svým přítelem a servilně by mu podlézal, znamenalo by to nyní vlastizradu. Zeman neměl na výběr musel se od Putina distancovat. Na druhé straně nezbavil se ruského agenta Nejedlého a Mináře bez prověrky, kteří zachází podivně s tajnými materiály. Zeman neodvolal své výroky o Krymu a Donbasu, proto se nezměnil, jen navenek vydal prohlášení, ke kterému byl donucen.

7 1
možnosti
MB

Svého otce nazývám Mohykánem. Člověk staré doby. Měl dva kalendáře. Ten 1 Republikový a aktuální, socialistický > Rozdíl, tvořil jeho peripetie. Já dítě zažil nekonečné řetězce, Paměti napsané. Model, kdy si někdo, na něco hraje. Někdo zaníceně hovoří. Vydržel asi 3 minuty. Následovalo - "Nejsem povinen, tyto voloviny poslouchat" .. !

Kdyby se ocitl na Hradě, jako host? Jednak by tam nešel - "Nejsem povinen". Při projevu Miloše, by odešel. Středem, jako Mirka Němcová. V socialismu byl oblíbený "Smutný muž". Jaroslav Válek. Klasika, emigroval 1968. Miloš neemigroval. Sláva, role humoristy a muže smutného - Je zachována ... :-)

8 2
možnosti
VV

R^

S tim kalendarem jste mi pripomel byvaleho kolegu vynikajicihi klarinetistu a saxofonustu Rudu Tichacka ktery tragicky zahynul na pocatku osmdesatych let pri autonehode u Mnichova.

Ten vzdy pri listovani kalendarem rikal: co je to za blbost, kdo se jmenuje vyroci narozeni Klementa Gottwalda, nebo VRSR.

AJaroslav Valek byl muj oblibenec. Skoda ze ho zde nekteri blogeri a diskuteri imituji, aniz by o tom vedeli.

R^

3 1
možnosti
KK
MB

Karle souhhlas, taky velebím. Dobrá firma. KARMA ČESKÝ BROD a.s., Zborovská 693,Český Brod,28201 Český Brod. Výroba; plynové spotřebiče KARMA; lokální plynová topidla; plynové krby ...:-)

3 0
možnosti
VV

Kdyby to same napsal Karel Trcalek, pochopil bych a dal karmu. Priznavam ze jsem vasi ironii nepochopil

4 1
možnosti
JB

J62i17r58i 31B29o14r

7. 3. 2022 19:27

Kecy v kleci.

9 0
možnosti
  • Počet článků 391
  • Celková karma 29,47
  • Průměrná čtenost 1020x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik