Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JP

Ubohý kolaborante, mrtví ukrajinští civilisté každý den, ale legrace musí být, když má Rusko převahu. Táhni raději do Ruska!

Foto

Protiválečná díla se často vypořádávala se situací humorem. Zvláště, když absurdita propagand je zřejmá. Vzpomeňte na Švejka. Humor je někdy to poslední, co nám zbývá...

Ten, kdo opravdu lituje Ukrajince a bojí se rozšíření konfliktu, nechřestí nenávistně zbraněmi a nesouhlasí s tím, že celá generace jednoho státu bude vybitá. Ani ted, ani za dob Švejka.

Foto

No vidíte, Vy si z toho děláte legraci, nedokážete si to představit a podle mě ani moc nechcete.

A já bych si naopak strašně přál, aby tohle nebyl apríl, ale takhle to dopadlo.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MK

Jestli to měla být satira, tak je to dost slabé. Avšak pořád je to lepší, než kdybyste to myslel vážně. Což u vás nelze vyloučit.

LS

Velice vtipný blog, kterému trochu chybí aby dosáhl kvalit budoucího blogera roku Pokorného

Foto

Tak se mi to zdá, nebo jste zmizelej už i Vy? Odešlo tolik autorů, naposledy p. Jeřábek.....

Tak asi se adminům fakt povede tu z toho udělat druhé Forum24 (s aktivním Zieglerem, Flaškou a trčálkovinami) plus články mimo politiku. Tak to se budou ti 4 zaměstnanci/admini už opravdu za své platy nudit.

Větvička píše do TO časopisu a jinde a pár autorů je na Blogosvět nebo jinde.

Mějte se. Jde to tu do kopru.

Foto

Hele, to fakt není konspirace. Nebo něco hulíte. Ale ten článek je normálně vidět. Fakt tu ruskou propagandu hltejte méně.

  • Počet článků 387
  • Celková karma 30,05
  • Průměrná čtenost 1016x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik