Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč nosí mužný vous? Aby nevypadali jako pan autor. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Nelze napsat něco smysluplného, na tenhle doslova hovězí guláš to prostě nejde... 8-o

2 1
možnosti
JK

Asi nějaká odnož módní policie co nám položí několik spekulativních otázek, ale není třeba vymýšlet odpovědi, záhy se je dozvídáme a musím se přiznat, že mi ten obsah připadá směšný.

Nejspíš vláda funguje velmi dobře, když její kritiku je nutné napasovat na délku porostu na jejich bradě. Je to inovativní metoda, ovšem já spíše posuzuji politika podle toho kolikrát a v jak závažné věci prokazatelně lhal. Obzvlášť si všímám ohavných lží v průběhu volební kampaně. Politika, který tohle dělá a vyvolává tak zášť, nenávist a závist, takového politika není radno volit. Naposledy prokazatelné lži zazněly v senátní volební kampani ANO proti Vystrčilovi. Ano hrubě pomlouvá a lže, jsou pro mě nevolitelní, všichni do jednoho, kamkoliv.

1 0
možnosti
ZD

Slovník jak v ruďásku.... ohavné lži, (třídní) nenávist, závist, hrubě pomlouvá a lže..!

0 0
možnosti
DK

Hlavně si myslí, že tak vypadají mužněji....vlasy jim hrají všemi barvami a někteří mají nalepené tupé....a pak hrají barvami celí....;-D

1 0
možnosti
Foto

A často si ani nevšimnou, že jim na špatně nabarvených mastných vousech visí nudle. ;-(

0 0
možnosti
Foto

A přitom stačilo napsat: nevolil jsem a nemám rád současnou vládu.

1 0
možnosti

J34a88n 26Š81e40s45t80á55k

20. 11. 2022 22:39

Třeba jen mnozí pro samé zachraňování světa prostě prostě nemají čas na to, aby si své chmýří oholili.

2 0
možnosti
JK

Trapno je vždy s vámi... :-)

1 2
možnosti
ZD

Dobré, pobavilo. Skvělé odlehčení děsivě válečné nálady, po ohlášení premiéra jak jsme ve válce. Původně chtěl po Babišovi stmelovat... zase to nějak nevyšlo.

2 2
možnosti
Foto

Car Petr Veliký by jim ty vousy zatrhl či zdanil, naopak by ocenil svého pokračovatele Vladimira jako člověka moderního. A že se Putin pokusil přiblížit se moderní Evropě, o tom není pochyb. Vždyť jeho vojáci byli až u Kyjeva.

0 0
možnosti
Foto

P31e50t57r 92B82u87r79i58a34n

20. 11. 2022 19:29

Demokracie stále znamená, že každý může veřejné sdělit svůj názor, i když je megahloupý. Vy jste potvrzení toho, že demokracie funguje dobře. Strniště, bradku, upravené vousy atd. nosím už bratru 32 let. Jsem Lenin, Marx, Engels, socialista, kadyrovec, vagnerovec, Bin ladinista, James Hatfield ze skupiny Metallica, Billy Gibbons ze ZZ Top? Jsem Che Guevara, Fidel Castro? Jsem hrdina bojů od Dukly, kdy na žiletku nebyl čas, neb kolem hlavy létaly kulky a šrapnely, a kde byl člověk rád, aby jej v zákopů nesežraly breberky? Co jsem tedy dle vašich slov? Moc prosím, odpovězte. Děkuji.

9 0
možnosti
ZD

Nejsem autorem a nehodlám na vaši otázku odpovídat. Jen malou poznámku. V záplavě děsivých informací a neustálého ujišťování jak jsme po uši ve vláce a co dalšího musíme ve jménu vlastní obrany oželet je každý článek, který si přiměřeným způsobem dělá legraci z čehokoliv přínosný ... aby se jeden nezbláznil. A tak zdravý odstup od oficiálních zpráv, stejně jako od textů v blozích je zárukou duševní stability. Hezký večer a veselý nadcházející týden přeji.

4 0
možnosti
  • Počet článků 390
  • Celková karma 28,31
  • Průměrná čtenost 1008x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik