Přijde Mesiáš, já čekám naň ve vojenském muzeu v Lešanech

Mýtické lokální vojenské jednotky: blanické rytíře, pluk Azov, sedm zkamenělých ruských bohatýrů včetně těch nejslavnějších, Ilji Muromce, Dobryni, Nikitiče a Aljoši Popoviče, nutno přezbrojit stop blíží se Mesiáš!  
Z nebe přichází Mesiáš na vrtulníku Moravan

... a sežehne Zemi plamenem, zahubí hříšné a nastolí království Boží na Zemi. Nastal čas, svět se hroutí v nesmyslných válkách. Světu vládnou šílenci, bohatci hromadí majetek na úkor chudiny. Mladí lidé pochybují i o tom, co mají mezi nohama. Gog a magog hromadí svá vojska.

Gog a Magog hromadí svá vojska

Až se dovrší tisíc let, bude satan propuštěn ze svého žaláře a vyjde, aby oklamal národy ve všech čtyřech úhlech světa, Góga i Magóga. Shromáždí je k boji a bude jich jako písku v moři. Viděl jsem, jak vystoupili po celé šíři země a obklíčili tábor svatých a město, které miluje Bůh. Ale sestoupil oheň z nebe a pohltil je. Jejich svůdce ďábel byl uvržen do jezera, kde hoří síra a kde je již dravá šelma i falešný prorok. A budou trýzněni dnem i nocí na věky věků. (zjev.20:7-10)

sestoupí oheň z nebe a pohltí je.

Nikdo se již nestaví proti válkám, naopak je ze všech stran podněcují. Z vrahů se stávají hrdinové. Zlodějna, faleš, lži věrní bratříčci našeho světa hlásají pravdy, kterým musíme věřit. Falešní prorokové nás vedou do lůna satanova. Několik bohatců, jež vlastní Svět, hlásá lidovládu. Z Evropy se stává kolonie USA, EU se chlubí, že bude tahat ropu a plyn odněkud z tramtárie, Greta na to mlčí, Putin si klepe na hlavu, Češi se vracejí na své chaty, jejich neschopní vůdcové chystají připojení Ukrajiny a já čekám v růžovém tanku na Mesiáše.

Čekám v růžovém tanku...

Bloudím expozicí a připravuji se na válku, v hale č. 6 právě znovu a znovu probíhá Ostravská operace – „tanková bitva“ (březen–duben 1945), líbí se mi zde, procházím temnou halou se zákopy nad nimiž přejíždí kola obrněnce, lekám se, když najednou vedle mě štěkne dávka z kulometu. Nad námi krouží aeroplány, slyším padat bomby, neustálé hřmění kanónů, chlápek v v zákopu se snaží navázat spojení na štáb, tříletý capart se drží tatínka jako klíště; ohlušující temnota, válka na nečisto!

Ploužím se po areálu muzea okouzlen zbraňovými systémy, kterými se snažíme samy sebe vyhladit. Ale my, vyvolení, Goga, Magoga i Mesiáše přečkáme v zákopech. Lopotné dřiny již nebude třeba, máme totiž vůz, který je za nás vykope.

Naštěstí máme vůz na kopání zákopů!

Vracím se domů na kole, Mesiáš nepřišel, kolem mne prosvištěl šílený motorkář, začínají prázdniny, lidstvo se řítí do řiti.

Autor: Jan Lněnička | neděle 3.7.2022 14:59 | karma článku: 12,07 | přečteno: 210x