Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Již dlouho se ukazuje, že virus na všechna opatření kašle, jsou mu naprosto ukradená a dělá si co chce. Tj. opatření je třeba zrušit a fungovat normálně. kdo chce má/měl možnost se dávno naočkovat a ostatním dejte konečně pokoj.

2 0
možnosti
Foto

Inu, kdyby byl zákonem virus postaven mimo zákon, už by dávno nebyl;-)

4 0
možnosti
PB

P13e39t93r 50B40u21r52i47a37n

26. 8. 2021 23:11

Nechápu proč jste uvedl onu oslavu na Karlově mostě, která byla naprosto legální, v pořádku a s ničím nesouvisela. Vysvětlíte mi to?

A dále nechápu, proč právníkům podsouváte nějaké ukončení boje proti pandemii. Právníci fakt nic neukončují, ti prosazují právo, ne lékařská opatření.

A jako povzbuzení k vaší odpovědi vám dám oficiální stanovisko vlády vyjádřené ústy jejího premiéra cca měsíc před konáním oné oslavy, aby se nám to celé tak nějak ucelilo:

Já bych možná ještě využil tu příležitost a okomentoval tu tzv. druhou vlnu, o kterou vlastně všichni mluví a nějak se strašíme. Ale myslím si, že bychom se neměli strašit.

Takže není potřeba nějak... I včera v Parlamentu, opozice chce od nás nějaký plán. No plán je takový, že každý den vlastně to sledujeme. Takže já jen chci říct, že já si myslím, že bychom se neměli už strašit s tou druhou vlnou, že jsme na to připravení. Takže toto všechno jde. Takže vůbec ani nechápu, co vlastně od nás opozice chce. Jaký plán. No, tak když budeme mít pocit, že je tady nějaký zvýšený výskyt, tak samozřejmě budeme reagovat velice rychle, ale už to nebude nikdy plošné opatření.

Premiér Andrej Babiš, tisková konference vlády 5.6.2020, zkráceno

7 1
možnosti
LH

Hmmm a opozice delala co, jo jasně napíšete ze nemá odpovědnost , ale ovlivni sve priznivce... Za celou dobu jsem nevidel od opozice výzvu k dodržení neceho, vzdy jen musite to dodržet protoze to Babiš...

2 2
možnosti
VB

V jednotl. zemích lze ověřit, že nové případy infekce se více vyskytuje lokálně, např. jen v Praze je jich víc, na zbytku území hygienici "chytí" v okresech např. jen jednu pozitivně otestov. osobu (a může jít o chybu testu, pokud je dotčený bez příznaků), takže je zcela nepřiměřené kvůli endemické cirkulaci viru masivně omezovat ústavní práva. Zvážit roušky v MHD a obchodech apod. v lokalitách s vyšším počtem případů, ale stále více evrop. zemí to začíná hodnotit podle počtu hospitalizací, nikoli podle počtu infikovaných, z nichž se většina do 10 dnů stane neinfekční, bez jakýchkoli problémů. Vážných stavů je kolem 0,2 % z celkově infikovaných. Některé země nenařizovaly testování bezpříznakových ani testování a roušky u dětí základ.škol, ev. jen od 12 let.

3 0
možnosti
LH

Hmm 1 v okrese, tak to jistě.... Projdete si mapy na Seznamu... ;-D

0 0
možnosti
VB

Věřím prof. Thonovi, který provedl studii u 30 000 lidí a odhaduje, že nejméně 4 milióny Čechů již mají účinné protilátky proti covid-19 po jeho prodělání, jeho výzkum odpovídá obdobným studiím provedeným v SRN, Rakousku, Švýcarsku, USA, UK, Švédsku aj. Když k tomu přičteme přes 50 % české populace s plným očkováním, pak není třeba se podzimu obávat, spíše se budou množit "chřipky". Ovšem politici budou nervózní zřejmě z mnoha studií ve světě, které pravdivěji uvádějí rostoucí počet očkovaných infikovaných, to je zřejmě důvod, proč politici nechtějí právně uznat delší imunitu těm uzdraveným, protože ti očkovaní by na ni vždy nedosáhli, např. nová izraelská studie to potvrzuje: uzdravení mají imunitu spolehlivější. Pokud by vakcíny u většiny fungovaly spolehlivě, pak by snad politici tolik neházeli klacky pod nohy těm uzdraveným, je to totiž nelogické, vždyť dotvářejí ve společnosti imunitu. Na podzim západ. země očekávají jen lokální výskyt infekce u těch s nižší imunitou. Pouze kvůli nesmysl. nucení k očkování to někdy politici nepřiznají, přiznávají to ale odborníci (např. britští se obrátili na vládu otevřeným dopisem). Rakousko, SRN, Švýcarsko nyní měly na JIPkách jen 3 - 4 % pacientů s covid-19. Pokud někdo tvrdí, že je více hospitalizací, pak je to spíš inzerce na očkování, nebo daná země má nízkou kapacitu nemocnic; američtí novináři ověřili, že zčásti jsou v nemocnicích očkovaní, kteří se nakazili, zčásti lidé po očkování s komplikacemi, zčásti neočkovaní, ale starší a nemocnější vč. mladších s chronic. nemocí.

3 0
možnosti
Foto

Kdybychom k onemocnění způsobované každoročně chřipkovými kmeny virů přistupovali stejně jako k nemoci Covid19, byli bychom trvale zavřeni, orouškováni a testováni. Po několika letech boje proti chřipce bychom skutečně začali ve velkém umírat ovšem na jiné nemoci a psychické poruchy vyvolané masivními lockdowny a mimořádnými ochrannými opatřeními, což by bylo následně vyhodnoceno jako nerespektování přijatých opatření a vše by se stále a stále zpřísňovalo.

Ještě, že se najde nějaká síla, co tento šílený trend zastaví.

10 2
možnosti
PV

P70a67v21e15l 48V71é16b51r

26. 8. 2021 20:57

Ještě bych dodal, že bychom zemřeli hlady a navzájem se pobili při sociálních bouřích. Už teď byly lockdowny přehnané (pokud vůbec připustíme jejich potřebnost) a kdyby to mělo trvat dál...

3 0
možnosti
  • Počet článků 392
  • Celková karma 29,01
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik