Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

R^R^!!! Schválně - kolik blogerů a vtipných diskutérů se v tomhle blogu najde ;-D!! Pár mě jich rovnou z oleje napadá !!

0 0
možnosti
TT

Je to chabé. Nevím totiž, jestli to mám, či nemám chápat ironicky. Rv

0 0
možnosti
JF

... no vzhledem k těm sponzorům to bude ironie ... Olča nevím jaká je údernice zda je pro pravdu po 10 dávkách nebo za pravdu že 99,9% není pořád kýžených 100%. Bolševikům nestačilo ani 110%, těm dnešním už stačí pouhých 100% ;-D

0 0
možnosti
PB

P54e50t22r 62B37u98r80i67a39n

28. 11. 2021 23:35

Paní Dubcová respekt! R^ To byla reakce ;-D

0 0
možnosti
Foto

Dost hloupé...nebyl ve skutečnosti Bob mezi těmi primitivy řvoucími dnes v Praze. Taková Volfová nebo Volný je dostávali pořádně do varu a pivo se tam také točilo....:-)

3 0
možnosti
PB

P92e60t42r 64B90u25r73i54a71n

28. 11. 2021 23:36

Nebyl. Máte to v blogu.

0 0
možnosti
VB

Jako členka výboru pro lidská práva a biomedicínu (na přelomu 20. a 21. stol.) - poradní orgán vlády pro zdravotnictví, jsem se mj. věnovala s vlád. zmocněncem pro lidská práva dr. Jařabem analýze povinných druhů očkování v Evropě. Zjistili jsme, že některé země dovedou zvládat různé "dětské" infekč. nemoci i bez povinného očkování, a to úspěšně (někdy úspěšněji než ČR). V dalších byl velmi rozdíl. počet povinných očkování pro děti, takže jsme se ptali ministerstva, proč nepřihlíží k rozdílnému řešení v Evropě, proč patříme k zemím s nejvyšším počtem povinného očkování. Odpovědí nebyly vědec. poznatky, ale jen "zvůle mocných", pocit politika a jeho úředníků, že když jsou na ministerstvu, mohou přikazovat cokoli i bez vědec. důkazů. Na rozdíl od zahraničí u nás nebyly informace o vedl. účincích.

1 2
možnosti
VB

Na letošním očkování jsem se přesvědčila, že důležité je informované svobodné rozhodnutí člověka bez vnějšího nátlaku, přesně jak to uvádí tzv. bioetická konvence či i zákon o zdravotních službách. Existují i ne-farmakologické možnosti ochrany před nákazou, stejně tak existuje přirozená imunita, zpravidla po prodělání nemoci (ale německé univerzity prokázaly, že část populace v Evropě je již imunní proti SARS č. 2 z dřívější doby, kdy se lidé setkali s obdobnými koronaviry). Důležitá je základní informovanost: s příznaky nechodit mezi lidi, otestovat se, nebo pracovat doma aspoň 7 dní (pak už člověk nebývá infekční vůči druhým dle nejnovějších poznatků - např. švédský zdravot. úřad). Nevyhledávat rizikové situace, být ohleduplný ke zranitelnějším atd.

1 2
možnosti
Foto

Hezka pohadka, ma pokracovani s dalsimi davkami?

0 0
možnosti
Foto

čím víc pruhů, tím víc adidas. Jsem pro povinné očkování, třeba sedmi dávkami, neboť nemocnice jsou přeplněné a sestry odcházejí, mají toho dost a já se jim nedivím.

3 0
možnosti