Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J53a36n 31K93a40r77a41s57e96k

10. 4. 2023 17:44

sef jedne, 2000 let stare 'neziskovky' ucinil to, co ta neziskovka jiz tisisce let v pravidelnych intervalech dela - neco rekl, k necemu vyzval, za neco se bude modlit. To jeste jde, drive ta neziskovka delali i jinaci svinstva.

Ja bych v zajmu zdraveho rozumu doporucil se venovat dulezitejsim problemum.

0 0
možnosti
Foto

Ano, neziskovka, viz K.H.B.:

Div-li, že pět chlebů, dvě rybice nasytily lidstva na tisíce: vždyť pak dodnes ještě tyto divy tolik tisíc černých pánů živí.

0 0
možnosti
JZ

Krásný rozdíl mezi katolictvím a pravoslavím. Zatímco papež František se modlí za mír, pravoslavný moskevský patriarcha a bývalý agent KGB Kyrill žehná zbraním zabíjející lidi a podporuje agresivní válku. Rv

3 0
možnosti
OD

No, František je papež, patriarcha je spíše takový Ajatolláh Moskalmí.

2 0
možnosti
Foto

To jsou dneska směsky, tahle je jak od Čapka. Je obdivuhodné, s jakou bravurností uděláte z prvního, nepochybně mírumilovného, kulaka válečného štváče. Kdybych, nedejPřírodo, vás bral vážně, tak teď mentálně zblblý nevím, jestli je lepší chcimír nebo chciválku.

5 0
možnosti
OD

Jsou s Hornerem příkladem "levicového intelektuálního rokoka" - kokainová smršť slov kladených s barokní ornamentální slovesností do konstrukcí sledovatelných jen po požití LSD, ale celé to duní prázdnotou kterou s autorem frčíte po jeho názorové bobové dráze.

Zážitek končí pocitem nausey.

3 0
možnosti
Foto

Chciválkové, odpouštím vám vaši tupost. Hosana

5 3
možnosti
RK

Koukám, že vám odpouští hlavně zdejší cenzorstvo. Vynadat do tupanů vám, tak už bručím v banu.

5 2
možnosti
Foto

Váš slavný mudrlant Jean-Jacques Rousseau, byl sice člověk, který chtěl opravovat svět a vychovávat nové lidi, ale ve skutečnosti člověk s neuspořádaným osobním životem, který všech svých pět dětí odložil do sirotčince, na milovníka přírody si jen hrál. Teoretik. Dnešní člověk by řekl "kavárna".

2 0
možnosti
Foto

Koukám, že jsem přišel nějak pozdě. Uliční výbor už má po zasedání, ale výsledek je jednohlasný, prostě jste se jim zase netrefil do vkusu.

4 1
možnosti
Foto

Domnívám se, že na určité počiny, podobné tomuto Vašemu, není nikdy dost pozdě.

2 1
možnosti
Foto

Krátce, inteligentní mírová karma.

6 2
možnosti
RK

;-D Rajchlovec dává inteligentní karmu ;-D. Chucpe ;-D

3 3
možnosti
AT

Postihl vás tanec Sv.Víta? To je dost nemilé ale přejde to, nebojte.

K věci: myslím, že všichni místní váleční štváči si nepřejí nic jiného, než hodně silné velikonoční světlo na ruský lid, stažení jeho vojsk z Ukrajiny a první splátku válečných reparací. Ale protože se na světlo nedá spoléhat, budeme zatim i nadále štvát a prosazovat vojenskou i humanitární pomoc Ukrajině.

4 0
možnosti
JR

J41a83n 72R27á17ž

10. 4. 2023 12:23

Rozumný člověk by měl nahlas vyslovit jen ta přání, která jsou alespoň teoreticky splnitelná.

0 0
možnosti
OD

Šmankote, to je zase fičák. Svařené lysohlávky?

Je to dvakrát blbě.

Zaprvé, František aby si hlídal kliky, než mu je patriarcha moskevský nechá pomazat novičokem.

Za druhé čekám protestní nótu že se Glavnyj Pjederast Rymskij jménem shnilého Záchodu vměšuje do vnitřních záležitostí Svaté říše Moskalské.

6 0
možnosti
FL

Autor zřejmě nechápe argumenty proti "mírové" výzvě. Odpůrci výzvy samozřejmě taky chtějí mír, ale ne takový že, Putin dostane všechno , čeho se mu zachce.

Z výroku papeže mimochodem neplyne, že by nějak vyzýval k jednání s Putinem, prosí Boha ne? To si chcimírové vylhávají argumenty pro svojí podporu

7 0
možnosti