Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J20i40r70i 20T69i27c42h31y

17. 2. 2022 18:21

Rozpinavost Ciny sili, islam rozvraci Evropu, zapad se zmita v zajeti zkaznych ideologii - multikultura, zeleny deal, homofobie, islamofobie, kontinuita pohlavi, bily rasismus, bila nadrazenost, bila privilegie, boj proti zmenam v podnebi - presto hlavnim programem jsou utoky na Rusko. Rusko sice neni idealni demokracie - ta rozhodne neni u spojence zapadu Saudi Arabii, ani ve statech Afriky a mnohych v Asii a stredni Americe, presto s nimi obchodujeme a neutocime na ne - ale komunisticky SSSR uz to neni. Co je toho pricinou? Ze by radikalni levice, ktera jiz silne ovlada politickou scenu v USA a jinde v Evrope, chtela maskovat svuj nastup?

1 0
možnosti
ZZ

Příčinou je dlouhodobá strategie USA, která už po sjednocení Německa si vytýčila za další cíl rozpad SSSR a následně i Ruska.

;-)

0 0
možnosti
JL

Každopádně se furt něco děje.

0 0
možnosti
Foto

Další, kdo tu vytahuje Parlamentní listy. Zdroj čiré pravdy. ;-D

Cílem toho harašení železným šrotem bylo přimět Doněckou a Luhanskou "republiku", aby požádala o ochranu RF, viz též návrh komunistů v dumě pro jejich uznání. Čili "přianexovat" si další kus Ukrajiny - postupně pokračovat přes Mariupol až ke kýžené cestě na Krym suchou nohou. Tento projekt se objevil na Wiki už v r. 2008 a pak po r. 2012. Jako tzv. obnova tzv. Nového Ruska.

Protože most na Krym sice stojí, ale hapat může raz dva.

Kromě toho to je Putinův pokus, jak daleko by mohl dojít.

Pokoušíte se být vtipný, ale - tohle ani není černý humor. Nechte to jiným.

2 2
možnosti
ZZ

Tak si to poslechněte a přečtěte přímo od George Friedmana:

https://www.youtube.com/watch?v=8tD71d6wcwY

Je pozoruhodné, že to, co se nějakým nedopatřením v roce 2015 dostalo na veřejnost - na chlup odpovídá dnešní realitě.

;-(

0 0
možnosti
VV

Vypada to, ze ho pred sedesati roky oddalili J.F Kennedy s Nikitou Chruscovem a situace se ted opakuje s Olafem Scholzem a V.V. Putinem.

Za nase vnoucata jim dekuji.

2 0
možnosti
PK

Velmi vtipné, zvláště váš úvodní odstavec, humor a nadsázku bych ponechal na panu Trčálkovi a zvláště o tématech, které moc k smíchu nejsou...Rv

1 0
možnosti
ZZ

Jen ne tkzv. Trčálkův rádobyhumor a rozhled Karla Ábelovského.

;-(

2 0
možnosti
  • Počet článků 389
  • Celková karma 29,29
  • Průměrná čtenost 1011x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik