Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ty Máni...pozoruji na své bývalé, jak se jí zmocňuje animus a ona, ač měří pouze 155 cm, stává se poměrně nebezpečným borcem, který jde tvrdošíjně za svým. Čím je starší, tím je to lépe viděti. Proto as se říká, že ženy stávají se ve stáří chlapskými a muži naopak...Při posledním setkání mi řekla - Měla jsem jít víc za svým. - No nazdar! Bylo by docela zajímavé vědět, jak by to dopadlo, kdyby si šla Ona za svým. Ale jinak s těmi projekcemi, na tom něco je. Máňa asi má v srdci Diktátora, a proto jí je vše jasné.

0 0
možnosti
Foto

R^;-DNejen Marta je Marta, co znala jí celá parta. Jen nejni jistý, zda to byli jenom komunisti, a z kterého nejen ona vylétla hnízda. To též jejni věc jistá;-)

1 1
možnosti
Foto

Nebudu ani moct usnout při vědomí toho, že mě podrobil zdrcující kritice fanatický komunista.;-D

5 2
možnosti
  • Počet článků 390
  • Celková karma 28,23
  • Průměrná čtenost 1008x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik