Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Unikla mi krom omlouvání rusáckých válečných zvěrstev nějaká jiná myšlenka...? 8-o

2 0
možnosti
Foto

Vcelku souhlasím s tím, že princip "kolektivní viny" není dobrý. Ale Váš blog tuto tezi obhajuje takovými argumenty, kdy se s většinou v žádném případě souhlasit nedá ...

2 0
možnosti
JK

Pokud je tedy přirozené, že se vojáci takto chovají, pak to putin musel vědět. Musel vědět, že jeho rusáci se tohoto budou dopouštět. A tím spíše mu patří, aby zemřel, sežrán červy, jak píše Bible o Herodovi...

3 0
možnosti
JK

Vážený autore této prolhané propagandy, je možné, že žijete v této svobodné zemi a máte přístup k informacím a faktům, které přímo vyvrací vaši vymyšlenou propagandu, přesto v této svobodné zemi velebíte krvavého agresora, který navíc ukázal i na nás Čechy, označil nás za nepřátele a nacisty a netají se s tím, že nás chce eliminovat hned vzápětí po tom, co by dobil Ukrajinu.

Začínáte konspiračními teoriemi co by bylo kdyby a dokonce za bídu v Rusku můžeme my, protože jsme jim nezaplatili blahobyt, no magořina jak vyšitá.

Prý se vlády na Ukrajině "ujal" Zelensky, to jako rozdílně od "svobodných" voleb na Krymu a Donbase?

Putinovci válečná zvěrstva prokazatelně páchají, i válka má svá pravidla, pokud jsou porušena, jde o válečné zločiny a za ty jsou tvrdé tresty, soud čeká Putina a všechny jeho krvavé posluhovače. Tohle zvěrstvo, jak to nazýváte rozpoutal Putin jen kuli udržení své moci. Podle vás nás chce zachránit i proti naší vůli. Před čím? Proti Rusku tu máme nesmírný blahobyt, všechno máme lepší než v Rusku, je jen jeden důvod proč nás chce obsadit, chce nás okrást, stejně jako to dělalo 40 let SSSR.

Omlouvání nelidského masakru a genocidy v Buči je vrchol hnusu, fuj tajbl. Žádný přitroublý odkaz na píseň nedokáže smýt krev z rukou Putina a jeho hrdlořezů.

Krvavou genocidu rozpoutal Putin a jeho režim, Ukrajinu ničí Putin a jeho režim, za ekonomické potíže Evropy může Putin a jeho režim, Putin a jeho režim je nyní největší zlo na této planetě a je v našem existenčním zájmu se zlu postavit a zničit ho.

Putin a jeho režim není Rusko a Rusko není celý svaz republik. Takže Putin se chtěl stát světovládcem a povedl se mu pravý opak. Nejspíš se násilný svaz republik rozpadne a zůstane Rusko jen jako malá oblast okolo Moskvy.

Poděkujme za to hrdinům, kteří brání svou vlast Ukrajinu. [UA]

7 0
možnosti
JK

V první fázi tam přece nešli do bojů deklasovaní živlové, ale právě ještě řádná, vycvičená armáda, deklasovaní živlové přišli až později. Znásilňování, rabování a vraždy se tam ale konaly od začátku, a dělali to právě ti řádně vycvičení vojáci z povolání, ti, které opakovaně nazýváte konformními. Ne, konformita není znásilňování a rabování. Znásilnit ženu z konformity? Co to proboha je??? Arabští teroristé jsou taky konformní stejným způsobem, jako by podle vás byla za těch podmínek většina z nás??

7 0
možnosti
Foto

Poslední podobná situace v Evropě skončila před více než 85 lety a nikdo už si nedovedl představit, že se vše opět bude opakovat.Opet tu máme vyvolený národ co chce zachránit svět a neštítí se odporných zločinů.Bez podpory Němců by nebyl Hitler,bez podpory Rusů by nebyl Putin...

8 0
možnosti
HH

To se tu nesmí. Tu hrůzu dělá Rus. Pokud se to dělá n kdo jiny, je tam vždy možná omluva. A propaganda ve vyspělém demokratickém západě přeci neexistuje. To nevíte?

0 7
možnosti
RK
Foto

Jsou zmanipulovaní propagandou, musí mít svého cara, který je neomylný, jsou věčně ožralí, nemají vlastní rozum, jsou to zrůdy. Jak byste se chovali v autokratickém režimu a podobné situaci vy, holenkové? Odpovídám, že konformně. Chovali jsme se tak za socialismu, až když režim povolil, začali se dít demonstrace.

Zdroj: https://lnenicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=793419

Toto je nesmyslný dotaz. Češi jsou značně jiný národ než Rusové. Rusové si Putina zvolili a ve velké míře ho podporují. Rusko je zaostalý stát, ale přesto velmoc, která má jaderné zbraně. Mnozí Rusové tuto velmocenskou politiku RF a okupaci části Ukrajiny podporují.

Češi mají mnoho chyb, ale netrpí velmocenskými ambicemi. Jsou prostě realisti, kteří si uvědomují, jak malá ČR je. Kdyby RF opět okupovala ČR, tak by asi vojensky neodporovali, možná by se i trochu přizpůsobili dané situaci, ale jistě by aktivně ruské agrese u nás a jinde ve světě ve velké nepodporovali.

11 0
možnosti
PL

P22e52t22r 68L54o51r77e69n43c

23. 10. 2022 20:25

Pane Lněničko,

1) Některá "zvěrstva" se v NORMÁLNÍ společnosti nedělají, neomlouvají a netolerují! Většina lidí je dál než v době kamenné.

2) Ruku na srdce - jak byste na obdobná zvěrstva, jako např. JEN v Buči, reagoval, pokud by jimi byli postiženi Vaši blízcí?

13 0
možnosti
  • Počet článků 390
  • Celková karma 28,33
  • Průměrná čtenost 1008x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik