Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Babišova strana se na rozdíl od ostatních dokáže dobře prodat."

Napsal jste velkou pravdu. Nic prodejnějšího tu opravdu nemáme. ;-DRv

0 0
možnosti
MV

Musel jsem se radši pohledem přesvědčit, jestli nejsem v mým mailu a nedorazil nějakej hoax, dobrá práce!

3 1
možnosti
JD

A to je zase co??????

0 1
možnosti
JK

Pan Lněnička je v první řadě srab. Schovává se tady ze důchodce na vesnicích a raději ještě přisadí, že Babišovi nefandí. Netroufá si přiznat pravdu ani v plátku svého idolu. Jaksi náhodou není tento způsob adorování "z poza rohu" ojedinělý, PR tým vůdce jaksi tuší, že už má Babiš prokázaných průserů opravdu hodně, snaží se vytvořit kouřový oblak a přesvědčit nás, že voličů je opravdu mnoho. Proto podpora lháře, zloděje a defraudanta je vedena ze strany někoho, kdo ho jako "nemá rád", ale vidí ty kladné stránky, které sice žádné nejsou, ale heslo o lepším žití a odvolání se na zdravý vesnický rozum musí přeci stačit.

Babiš skutečně nám nemůže nabídnout nic, než pokračování Zemanovi linie okupování Hradu ruskými agenty a izolací s našimi sousedy, tedy až na Orbána, to je největší evropský kamarád obou dvou. Reprezentace v zahraničí je podle mě hlavní úkol prezidenta, současného všichni ignorují a Babiše ignorovali už jako premiéra. Prezident nemá vliv na rozpočet a technicky ani na armádu, nemůže nařídit přehlídku pro své potěšení, to jsou kecy z nedostatku jiné argumentace. Prý nevadí komolená čeština, důchodci jsou zvyklí od Husáka, dokonce prý díky tomu bude sranda, podobná argumentace jako při volbě Zemana, no a kam jsme to s tou srandou dotáhli. Ostuda na Hradě s ruským agentem Nejedlým.

Věřím, že Češi si zvolí někoho, za koho se nebudou stydět, pokud konkurence na kandidáta vytáhne pouze prkotiny a lži, pak je to návod nevolit tu konkurenci.

Takže kdo je to vlastně lampasák, víte to? No a kdo je to estébák? Evidentně se tímhle srovnáním autor střelil do vlastní nohy.;-)

8 1
možnosti
EH

Bude kandidovat 15 lidí a lidi stejně nominují dva nejkontroverznější. Jako v USA, kde pláčou nad dvěma geronty, přičemž v primárkách měli výběr.

3 1
možnosti
MB

Soudruha Bureše si vážně představit nedovedu. Vyvolává to spoustu otázek. Jak může někdo kandidovat bez Lustračního osvědčení? Revoluce 1989, již byla, nebo teprve bude? A pokud již byla, tak pro koho? Proč tam dále nesedí Gustáv Husák? Osvědčil se. Věřil sice nesmyslům, no o něco mu šlo. Total pokřivenina oligarchy? O doživotní beztrestnost? Vážně, kde tento člověk bere drzost, se vůbec veřejně vyskytovat? Já si naivně myslel. Podobní lidé budou žít v potrubí. Ve dne se vyskytnou ojediněle, třeba si půjdou pro rohlík a zase zmizí ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Nejlepší by bylo zrušit prezidentský úřad. Je jen na okrasu a dělá víc zla než užitku. Bylo by dobré zrušit i Senát a Sněmovnu. Produktivita práce mizerná, náklady na ně značné.

0 4
možnosti
RK

a může vládnout vůdce nebo strana, jak jste ostatně zvyklý.

4 3
možnosti
PN

P25e98t51r 12N12e54d81v66ě80d

10. 7. 2022 23:16

Babiš a prezident? To by nebylo dobré, k ničemu by to nebylo . Jako premiér až padnou ti signalisté, to je jiné kafe. Ale to už nechce, takže Havlíček, či Schillerka.....

1 8
možnosti
RK

Nechce;-D;-D;-D;-D. Premiér byl absolutně nejhorší. To i Špidla byl proti němu manažer.

8 2
možnosti
PK

Myslím, že nejen u nás, je skvělých osobností do špičkových politických funkcí pomálu. Když si promítnu co "vyprodukoval" velký německý národ za dříve dominantní CDU - AKK, Laschek ... nebo že Albion vedl Boris, tak na tom možná nejsme nejhůře.

0 0
možnosti
ZH

No, napíšu to asi takto...

Pokud někdo lže od rána do večera, sprostě a prokazatelně, přesto mu někdo stále věří, pak je mi takového člověka hluboce líto. Protože je hloupý. Hodně hloupý. Nebo je to stejný prolhanec.

Pokud někdo křivě přísahá na zdraví svých dětí, pak je to u mě ten nejodpornější a nejodpudivější lidský odpad. Spodina, dno, bahno. Pokud i přes to někdo takového člověka adoruje, pak mi nezbývá nic jiného, než pohrdání. Tak se nedivte.

20 1
možnosti
Foto

Všichni politici lžou. Chtějí být zvoleni a proto říkají to, co voliči chtějí slyšet. Babiš nelhal od rána do večera. Naopak proti Fialovi mluvil mnohem přesvědčivěji protože mu to šlo z duše a ne z podkladů od PR poradců. Párkrát zalhal, když šlo o kauzu Čapí hnízdo, nebo jeho estébáckou minulost. Pane Hlinko, vy jste v životě nezalhal, když vám šlo o existenci nebo o pohodu v manželství?

1 10
možnosti
JK

Váš blog podobně jako dnešní blog pana Nožičky ukazuje, jak je velká část téhle společnosti mentálně ukotvená před rokem 1989.

18 1
možnosti