VF

A Vy tomu, co jste napsal, skutečně věříte, nebo...

JL

Jen se snazi psat ironicky jako pan Trcalek. Nic originalniho, ani s tou muzikou!

JB

J31i31r10i 66B32o39r

7. 4. 2024 17:06

Vy jste profík beze dna. Toto se dá psát jedině za odměnu nebo z totální blbosti.

Foto

Na psani za odmenu to je moc sofistikovane. Kdo pise za odmenu, pise zasadne stale stejne v souladu s liberalni politikou, casto a uderneji. Neziskovky vetsinou nabiraji ty, kdo si potrebuji vydelat (nacerno). Pan Lnenicka neni tak prudce konzistentni a pro obcany je moc komplikovany. Toho by nevzali.

Foto

Vás to zjevně ovlivnilo ještě před tím, než to vypli.

DR

Nic nového. Pod vedením nejlepší poslepované vlády v celé Galaxii, směrem ke světlým zítřkům.

RK

Hrozně se mi líbí, jak příznivce komoušů štve, že vláda koalice drží, navzdory jejich hloupoučkým povolebním prognózám. Viď Danoušku?

Foto

,,Já Vám dám Koudelku! Já Vám zapálím Koudelku!"

Foto

Proruska medialni scena na Ukrajine. Hm... Obsah rozhovoru neni treba znat... ani obsah webu.....staci jmena a vyjmenovat opozicni strany. Je treba se zbavit i odpadliku z KDU a ODS.

Tak a ted sledovat, zda Klaus ci Majerova neposlouchali Carlsona nebo Al Jazeeru....

Tak my jsme byli i za sociku na sebe vic tvrdi nez bylo treba. Jeste ze se u nas nehoni zatim odpurci oslav Ramadanu poradane mestem, jako v Nemecku. Ale i v tom buddeme jiste mezi spickou.

JK

Prostě vezmete balík ověřených informací, před každou vrazíte "prý" a "údajně" a okořeníte to výrazem čučkaři, který bývalý prezident použil jakožto důkazní materiál že tady nejsou ruští špioni, a po kterém dva dny po skončení mandátu neštěkne ani pes. To není nic těžkého napsat, celé to je dost primitivní skládačka, podle mě stačí poukázat na to, jak to autor tvořil a ne z toho z demagogické čtvrté cenové dělat něco hodného diskuze.

Foto

Navštivte toho Chocholouška.

Jistě vám pomůže.