Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rv Kdo ví? Třeba někdo časem navrhne umístit někde v blízkosti ruské ambasády sochu Vasila Bil'aka - otce normalizované zachránêné vlasti.

Kdyby byl prezidentem Ukrajiny Gustav Husák, Ukrajinci by určitě už dávno nepotřebovali k cestě do Ruska pas ani občanku. Jako je to mezi Čechami a Moravou...

2 0
možnosti
MS

Je vidět jak je ČR stále nasáklá normalizací.

5 0
možnosti
Foto

Ukrajina byla rozdělena mezi Polsko a Rusko. Polsku patřil západ Ukrajiny a východ patřil Polsku.. V roce 1686 prodalo Polsko Kyjev Rusku za 146 000 rublů. K tomu kroku bylo donuceno.

0 0
možnosti
Foto

Západ patřil Polsku a východ patřil Polsku. :-)

0 0
možnosti
Foto

Ta údajná slova uvedl Miroslav Kusý bývalý komunistický ideolog. Ještě, že na Ukrajině nevládne Husák prezident zapomnění . To by bylo neštěstí pro Ukrajinu.

4 0
možnosti
MK

Každý, kdo leze agresorovi do zadku tak jako Gustáv Husák, dodává té agresi legitimitu. Takové odporné chování si obdiv nezaslouží.

7 0
možnosti
Foto

Dal jsem vám karmu. Husákovu normalizaci jsem rád neměl, ale nic jiného pro nás prospěšného, mu tehdy nezbývalo. Sto tisíc rusáků ve vojenských prostorech bylo pořád lepší řešení než rusáci ve Strakovce.

0 5
možnosti
Foto

Bylo, viz tehdejší Maďarsko. Husák se zejména mstil za to, že byl od komančů zavřen, což jej poznamenalo. A tak se mstil Čechům.

Znám podobný případ. Jen na rozdíl od Gustáva se jedná o vynikajícího odborníka a oblíbeného vysokoškolského pedagoga, který prošel koncentrákem, zažil rodinnou tragédii a když na dveřích našel šesticípou žlutou hvězdu, zachoval se nepřiměřeně.

3 1
možnosti
JR

J82a60n 64R96á24ž

18. 4. 2022 18:33

Válka je vůl...jak se kdysi psalo po záchodech. Bylo tomu tak v minulosti a bude tomu tak i v budoucnu. Každý, kdo válku začne nebo vyprovokuje je gauner, pro kterého není omluva a je jedno ze které země je a jakými důvody tento odporný čin odůvodní.

PS. Zeleńskyj je, podle mého názoru, podivnou směsí romantické naivity, idealismu a absence politického realismu.

3 5
možnosti
Foto

Až na tu poslední větu souhlasím. Vnímám ho jinak.

0 0
možnosti

Ukrajina i Rusko jsou mimo jiné dvě země, kde je po sto let kult osobnosti doma, což má ovšem negativní důsledky i pro Ukrajinu. Nějak se totiž nezdá, že by o ní rozhodoval i někdo jiný, než pan Zelenskij. Ale možná je to jen zdání, zastírací manévr, sloužící ke zmatení Rusáků a Putina zvláště.;-D

2 3
možnosti
Foto

Zelenskyj kult osobnosti? Spíš ho vnímám jako ukrajinského V.H.

0 4
možnosti
PK

Tak může být pravda že se stávající ruský systém za pár let sesype taak jako s příchodem Gorbyho. Dnes asi ještě ne. Možná větší vina než u Ukrajiny je na Západě - měl léta na to aby se vymanil z nadměrných surovinových kleští pod hlavičkou green deal a přitom se mohl na Putina usmívat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 391
  • Celková karma 29,69
  • Průměrná čtenost 1020x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik