Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

K poškození krymského mostu:

Bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv prohlásil, že strůjce útoku je třeba potrestat „nelidskými metodami“, protože rozumí jen „jazyku síly“. „Proto je nutné vyhodit do povětří jejich domy a domy jejich příbuzných,“ napsal nynější místopředseda ruské Rady bezpečnosti na Telegramu. Dodal, že Rusové musí zničit nejvyšší ukrajinské vedení, „ať se už se tento hmyz skrývá v jakýchkoliv dírách.“

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/putin-reakce-krymsky-most-obvineni-ukrajina-obnova-provozu.A230717_194613_zahranicni_pitt

Může mi nějaký chcimír už konečně VYSVĚTLIT, jak si představuje mírová jednání???? Nebo chcimírové jen budou šířit prolhanou Ruskou propagandu bez náznaku reálného řešení???

2 2
možnosti
ZH

Mínusák omínusuje, ale řešení evidentně nemá.

2 1
možnosti
AM

A39d56a11m 29M87a38l82ý

17. 7. 2023 15:17

Takže, abychom si to zrekapitulovali.

1. Z Ruskem je potřeba jednat.

2. Nejprve je nutné Rusko donutit silou zbraní.

Vážení chcimíři: Požadovat takový konec války, který má formu podvolení se brutálnímu ruskému útoku na svrchovanou Ukrajinu je nehoráznost.

3 1
možnosti
Foto

Milý chciválku, nic ti nebrání se osobně zúčastnit bojů pomoct ke slavnému vítězství. Ostatní si klidně počkají jak to dopadne.

1 4
možnosti
Foto

Putinovi straní každý, kdo znevažuje ukrajinské úsilí vzdorovat ruské agresi a kdo kritizuje pomoc civilizovaných zemí Ukrajině.

8 3
možnosti
AM

A22d95a70m 48M95a98l97ý

17. 7. 2023 7:29

Ta válka nemůže skončit jednáním, protože Rusko nechce!

Takže zbývá druhá možnost: Rusko musí být vyhnáno z Ukrajiny silou zbraní.

Autor si zřejmě přeje variantu třetí: Tj. dejte Putinovi, co chce (a jednáním si vyjednejte, že to možná prozatím nebude celá Ukrajina).

Že autor blogu straní Putinovi, je víceméně jasné (viz mnoho jeho předchozích blogů)

6 4
možnosti
Foto

Každá válka končí jednáním. To, že vy si to nepřejete, tak nějak zúčastněné nezajímá.

6 7
možnosti
DR

"je něco jiného militantně kázat od stolu o porážce Ruska a něco jiného je porazit"

To je bez debat.

6 1
možnosti
DR

Ale jak koukám, Frélich dokáže Rusko porazit i od klávesnice.

0 0
možnosti
PB

P20e10t44r 30B65u36r38i97a84n

16. 7. 2023 22:32

Panenkoskákavá...a pro tohle se Bůh lopotil šest dní v kuse.

Kdyby věděl co z toho nakonec vznikne, stvořil by si světlo, hospodu a pivo a dal si fajront.

3 3
možnosti
Foto

S tímhle nemá Bůh nic společného. Dal člověku svobodnou vůli a teď už se jen baví.

3 0
možnosti
Foto

J63i43r19i 49C32i67z

16. 7. 2023 20:35

Pane Lnenicka, osobne nevim o tom konfliktu skoro nic, jen zpravy z medii me opatrne informuji a je tedy opravdu tezke se v cele situaci vyznat. Co ovsem vidim v diskusi za podstatne, tak ti, jak pisete "chcivalkove", by se mohli prihlasit do UA a s AK-47 dokazat svoji odvahu na bojisti proti "Russakum". Zakon jim to dovoluje a pokud jsou zpravy pravdive, tak nekteri obcane CR se jiz boju zucastnili a par jich taky padlo. Meli hezky pohreb podle TV. UA urcite nepohrdne ani zenami, jedna tady v diskusi velmi usilovne bojuje na strane Ukrajiny. Ti ostatni "chcimirove" reseni nechaji na politicich, kteri to maji v popisu prace. Jen drobna pozn. na zaver, podle diskusnich prispevku "chcivalku" temer nikdo nikdy nebyl v armade a pouze ve filmu videli nekoho bojovat. Rozebrat a slozit AK-47 by se dlouho, velmi dlouho museli ucit. Pokud by se nahodou nezastrelili pri teto bohulibe cinnosti.

9 8
možnosti
JK

Dobře, a teď se prosím něčeho napište, je hrozné horko

2 3
možnosti
PZ

Zvláštní myšlenkové pochody se rodí v hlavách chcimírů, když si myslí, že výkřiky o nutnosti zahájení jednání Ukrajiny o míru s RF, nejsou jen další podporou požadavků RF, méžná by snad bylo i lepší když by to dělali za peníze, ale podle úrovně diskuterů je čím dál jasnější, že jen opět naletěli, prosťáčci.....

11 1
možnosti
Foto

O tom kdo naletěl nemá ani cenu diskutovat, Chcimírové to opravdu nejsou. Těm je jasné, že bez jednání žádný výsledek nebude ať se vám to líbí, nebo ne.

4 4
možnosti
JZ

Podle chcimírů vlastně za vraždu může oběť nikoliv vrah.

14 10
možnosti