Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Říkáte, každý 1 500 korun? No bóže. Tak si koupím o 10 flašek něčeho dobrého na žaludek víc /třeba Bechera po 150 korunách/ a budu to mít splacené. A navíc, v místním kšeftě mě budou už na dálku hezky uctivě zdravit. ;-)

0 0
možnosti

Máte dost svérázné představy o splácení dluhu.

0 0
možnosti
ŠM

ten ministr, byl Bojar, ne Pojar a k arbitráži to dovedl Stránský..tak ať si to zaplatěj..!

0 0
možnosti
JK

Publikovat názor založený na informacích z wikipedie a novinových článků je magořina. Ovšem vrchol je vzít výroky bývalého politika a rozhodovat o tom co z toho je pravda a co ne. Jediné co z této kauzy leze ven, je snaha každé vlády soudit se tak dlouho, až to zbude na vládu další.

1 0
možnosti
JL

Tady se svého času prohrávala jedna arbitráž za druhou - vypadalo to tak, že český stát byl dojná kráva a kdoví, zda tam taky ruka nemazala ruku. Nevytáhni ze státu miliardu, když je to tak snadné. Nikdy jsem nikde nečetl, že by to vyšetřovala policie...A teď 30 miliard..proč to někdo nezastavil hned na začátku? Protože to státní úředníky moc nezajímá nebo byli podplaceni?

2 1
možnosti
JD

Nekvalitní zákony, nekvalitní st. správa, nekvalitní politici, nekvalitní úředníci.

To celé se zde táhne už od devadesátek.

A bude hůř.R^

1 1
možnosti
MB

Určitě je to nepříjemné. Denní úrok činí 1,3 milionu korun. Z jedné nepříliš významné smlouvy se státem - bez hnutí prstu vytřískat 15 miliard tomu se říká majstrštyk. Každopádně, náš právní systém je záhadný - Kauza trvá 30 let! Záhadně se nic neukradlo! Martin Bojar, nominován OF - co s ním? Každopádně, co ještě chybí vládě P. Fialy? Výbuch sopky na Petříně a nějaké mega záplavy s tornády.Bude zajímavé, zda se toho někdo chopí - ANO, SPD? Sice k ničemu, no zase téma dobré. :-)

3 0
možnosti
JD

Kde udělaly vlády minulé chybu? Bylo málo času to vyřešit?

Proč to Babiš neřešil? Proč to Nečas neřešil, a Topolánek také mohl! Paroubek, ................................8-o8-o8-o

p.s. ještě nic platit nemusíme, můžeme se ještě pořád odvolat

1 0
možnosti
  • Počet článků 390
  • Celková karma 28,23
  • Průměrná čtenost 1008x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik