Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já ve svém okolí neznám člověka, který by si přál válku. Na druhou stranu znám hodně lidí, kteří chápou, že aby si zasloužili žít v míru, může se stát, že budou muset jak zabíjet, tak umírat. Chápu, že to nezapadá tak zcela do sluníčkového vidění světa, ale problém je, že nechtít válku můžete tisíckrát za den, ale stačí, aby někdo, jako je Putin si přál válku jen jednou denně a jste rázem druhý...

2 1
možnosti
JK

Správně, právě ukazujeme prostředníček krvavému agresorovi Putinovi. "Chtěl si nám zavraždit Ukrajinu, tak tady máš přes ústa". Naše vláda nám otevřeně říká, že naše životní úroveň v dusledku putinovi agrese klesne a potom co Babiš vytunil státní kasu a nasekal obří dluhy, není možné pomoct všem, jen těm co to nezvládnou.

Každopádně z toho vyjdeme o mnoho lépe než kdybychom se vzdali Putinovi. Stateční Ukrajinci ho porazí a my jim musíme pomoci vším co máme. Nejde už o demokracii jako takovou, ale o svobodu každého z nás, dobře si totiž pamatujeme jak šílené je žít v okovech totality.

6 3
možnosti
LV

2 % budou, pane Lněničko, pořád 2 %, inflace neinflace.

A co se týče Vašeho pacifismu, až sem dorazil ruské tanky nastolovat nový řád, budete je vítat? Nebo čínské? Nebo je to fuk, hlavně ať Vás nechají na pokoji? A co když nenechají? Proč myslíte, že zrovna Vy byste měl přežít?

7 0
možnosti
Foto

Byli jsme před Rakouskem, budeme i po něm...

1 0
možnosti
EK

Přestaňme zbrojit a svět bude hned o něco bezpečnější. Asi tak, jako když se Ukrajina vzdala jaderných zbraní.:-P

9 0
možnosti
ZZ

Ona se jich vzdát musela, protože veškeré závazky za ně převzalo Rusko.

;-)

0 0
možnosti
Foto

Jak nadčasový text té písně.

0 0
možnosti
JL

Dejte nám zbraně, dali jsme si na ně!...Jak známe Čechy, oni tuhle válku nerozhodnou. Situace je zajímavá - až chlapi ztratí práci, bude je víc než válka o Poltavu zajímat, kde mají vzít prachy pro manželku a děti.

1 1
možnosti
MB

To jsou reálné a donekonečna se opakující otázky. Někde se něco děje násilného. Mám zakročit, nebo zavřít oči a odkročit? Podporovat Ukrajinu a sám si utahovat opasek? Do Kyjeva je to přece daleko. Držet závazek 2% HDP na obranu? Vždyť jsme to podepsali! Proč, lépe je bojovat slevami na vlak. A tak jsme to odepsali. Není rozumné si říci - Proboha, kdy ten Putin už konečně zvítězí? Ušetříme, bude pokoj a plyn - benzin bude levnější. L"Jsme Češi a nikdy se nevzdáme"! Zněl hlas z krypty. Co s tím? Není rozumnější to z učebnic vymazat? Mj., co by tomu tak asi Gabčík s Kubišem tak řekli? A vůbec, nebyli to vlastně teroristé? A o co vlastně jde. Okupace 1968 nebyla, šlo o internacionální pomoc. Podobně Ukrajina, válka tam není. Jde o speciální operaci. Zatrolený W. Churchill! Přispěl a Adolfa porazil. Tak jsme mohli pěkně mluvit německy - nebo rusky. Byli bychom součástí nějaké velmoci a to současné, bychom vůbec neřešili. Pořád není pozdě. Kde je ten podstavec od Koněva ? ... :-)

9 3
možnosti
JD

Ano, máme šanci se konečně ukázat.

A co naši spojenci, Francie atd.

0 0
možnosti
  • Počet článků 390
  • Celková karma 28,21
  • Průměrná čtenost 1008x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik