Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Potrefené husy se ozvaly, můžu si za to sám. Chápu, že se můj provokativní odstavec někoho dotknul. Přeji jim více sebereflexe méně pýchy, nic není definitivní.

2 0
možnosti
OU
Foto

J59a85n 10Š62i59k

7. 6. 2022 9:46

Nemyslím si, že jsem nesmrtelný a desítky miliónů rozhodně nevlastním. Přesto nikomu nic nezávidím, protože všechno v životě má svou cenu a platíme za to. I za peníze, i když to nemusí být penězi. Takže na Vaši otázku v titulku, Vám dávám odpověď sám za sebe. Nevadí :-) Hezký den

1 0
možnosti
Foto

Tak protože jsem schopný, tak jsem podle Vás ohloupen, nebo lhář a nebo pozér. Hmm. Fakt dobrý.

Podle mě jste jen závistivá vyžírka co se o sebe neumí postarat.

2 2
možnosti
LV

Koukáte taky na Jablonského "Čauky, lidi"? To by pro Vás taky mohl být neocenitelný zdroj zaručených informací.

Je ale od Vás chlapské přiznat, že nevěříte nikomu, že je schopen a ochoten se o sebe postarat sám. Že takové lidi považujete za pouhé pozéry, kteří ve skutečnosti touto maskou jen skrývají to, co Vy otevřeně přiznáváte - závist, malost, neschopnost.

Dobře děláte, nepotřebujeme falešníky, potřebujeme odhodlané občany, takové, kteří dokážou trpělivě čekat na svou misku šlichty. Co na tom, že hnusné, hlavně že je pro všechny stejná.

4 1
možnosti
OU
JD

Pane Lněničko, to je jen začátek!R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 390
  • Celková karma 28,24
  • Průměrná čtenost 1008x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik