Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Á vida, putinovi agenti přitvrzují, už žádné kličky a háčky, mlžení a přirovnání, obhajoba válečného vraha pěkně natvrdo. No tak to krvavému diktátorovi už nejenže teče do bot, ale už se i topí a plácá dokola všemi svými chapadly.

Diktátoři klidně zničí vlastní národ jen pro pocit vlastní neomezené moci a toho jsme nyní svědkem, Putin nyní posílá na smrt nezkušené naivní duše masírované propagandou. Chudáci procitnou až na frontě a bohužel spousta z nich zemře v cizí zemi úplně zbytečně a jen kuli imperiálním choutkám jednoho šílence.

Ukázková magořina je názor, že "Vovka" za rozbití "krásné stavby" (narycho postaveného mostu), má právo povraždit větší množství civilistů, on prý "Vovka" musí vraždit všechny na Ukrajině protože se nechtějí vzdát dobrovolně.

Jo je to opravdu takto zvráceně napsáno, jasná propagace krvavé agrese a velebení šíleného diktátora.

Je možné, že tento autor v dohledné době ještě přitvrdí, ústředí totiž říká, že to nestačí, protože "Vovka" pořád dostává do kožichu a ustupuje a je jasné, že za to může Lněnička, málo burcuje českou veřejnost, protesty jsou vlažné a generální stávka v nedohlednu, za tak nedostatečné nasazení přijde od vůdce brzo trest, to víte, ne všichni jsou vyvoleni k líbání bot velkého "Vovky".

P.S.: Odmontujte kličky z oken.;-)

3 0
možnosti
MB

Jane, mne SSSR, nyní Rusko skutečně fascinuje. Od r. 1917 usilují. O to lepší. Mají k tomu všechny předpoklady. Nesmírně bohatá země s houževnatými lidmi. Zcela neideologicky - Můj rozum na pochopení prostě nestačí. V. Putin je u moci neuvěřitelných 20 let. Suchá řeč čísel? Total břídil! Bez války mu země vymírá, je ve statusu Rozvojové země s mezinárodní ostudou a izolací. Vážně, já to nechápu. Samozřejmě, že jde o součet jejich tradic a mentality. Jsem překvapen, jak ten carismus je hluboce zaryt. K tomu samozřejmě korupce, bezpráví a hraní si na demokracii. Lidsky se vůdci rozumět dá. Jako kdokoliv se chce dobře zapsat,,do knih a kronik. Tak by zřejmě bažil kdokoliv z nás. Výsledky? Zapsán již je - Válečný zločinec a destruant své země. Bude spokojen? Vážně,, hlava mi to nebere. Stačí tak málo - Obchodovat, přátelit se a pro své lidi cosi rozumného udělat - Reformy k žití a spokojenosti ... :-)

5 0
možnosti
MS

Škoda, že do toho míru hází vidle i sám papež prohlášením, že je naprosto správné bránit se agresorovi a podpořit obránce zbraněmi, konkrétně je to morálně přijatelné. Na internetu určitě odkaz najdete.

3 0
možnosti
Foto

Obávám se, že Vovka vám na vaší podporu dlabe. Díků by se vám dostalo snad jedině kdybyste mu přinesl hlavu Zeleného na stříbrnmém podnosu, ale ani to není jasné. Dokonce by to mohlo být kontraproduktivní.

Vovka totiž koná podle dlouho již připraveného podrobného plánu, podle něhož provokacemi vytočí toho Zeleného do běla a donutí ho učinit nějakou krvavou nepatřičnost. Jako odvetou si pak Vovka splní dávnou touhu, ještě z KGB, a začne kolem sebe rozhazovat atomové bombičky dosud neznámého množství a brizance. A vy byste mu zabil nepřítelé a jako bejzbolkou rozetnul jemné předivo pavučin z provokací, slibů, jejich odmítnutí, vnadění a následného zklamání. Jak by pak mohl rozhazovat atomové bombičky, svou dávnou touhu a rozkoš.

Možná by uvítal podporu v naznačeném smyslu, tak pokud vás něco napadne, hurá do toho.

To by bylo, aby si báťuška Vovka nemohl splnit své touhy, stejně jako ostatní obyčejní lidé.

2 0
možnosti
JD

Pane Lněničko, nesmíte si v dnešní době válečných štváčů přát MÍR!!!

To se prostě nesmí a hotovo, tečka, finito!!!

Odvolejte ten mír a nic se Vám nestane!

R^;-DR^:-)R^

1 0
možnosti
MK

Jako ironie je to dost slabé. Ale pořád lepší, než kdybyste to myslel vážně.

2 0
možnosti
JN

J32o49s86e70f 17N15i77k11l

16. 10. 2022 19:15

To není ironie, spíše satira...podle klasika je potřeba do věcí rázně tepat...za mě karma....

0 0
možnosti