Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Čtu si na útěchu i k sebevzdělání publikaci T. Judta Poválečná Evropa: vysvětluje se mi příčina, proč se dnes některé evrops. země chovají v nynějších dozvucích koronaviru jako pěkní prevíti. Všechny jsou mj. poznamenané nacismem i komunismem (i ty, o nichž bychom to neřekli) a taky mafií (někdy v podobě agresivních skupin podnikatelů). Je tam pěkný citát z Borise Pasternaka: A tak bylo nezbytné učit lidi, aby nemysleli a nedělali si vlastní úsudek, přimět je, aby viděli to, co neexistuje, a tvrdit opak toho, co bylo každému zřejmé. (Doktor Živago)

0 0
možnosti
Foto

Doktor Živago, krásná kniha i film, před mnoha lety jsme si říkali, že svět se zbláznil, to jsme netušili, že šílenství bude stoupat flegrovskou superexponencionálou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 29,17
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik